Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

@Ünsal Vardar 'ın tagini "Sinyalci" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Bu hayatta herşey biter, Sinyal bitmez...

gscimbom_mobil
Tırnakçı, Pislikçi, Dızdızcı yahut Kaldırımcı gibi yeni neslin hiç duymadığı ya da duysa da yanlış bildiği güzide sıfatlarımızdandır :) sinyalci dendiğinde karı kıza sinyal vermek olarak sanan çok delihanlı gördüm de ben ;) site of the kids...

Hayırdır çocukların sitesi falan
Sen de iyice pimpirikli oldun üstat :( sal beni ya o aramızda iki sene önce geçen bir diyalog hafızam kuvvetli demeye getirdim site çocuklarınından bahsetmişti üstat ona atıfta bulundum GSC sitesinin çocuk yeri olduğunu filan kastetmedim yani...İnternet sitesi değil yerleşke olan site idi kasıt...

Senin internet geçmişin kadar benim bu işleri yapmışlığım var Uğur geç bu ayakları. Son kez uyarıyorum alttan alttan millete ve foruma laf vurma. Ünsal’a da bulaşma.

Senin internet geçmişin kadar benim bu işleri yapmışlığım var Uğur geç bu ayakları. Son kez uyarıyorum alttan alttan millete ve foruma laf vurma. Ünsal’a da bulaşma.
Özelden atma dedin diye yazıyorum allah kuran hakkı için öyle dediğim gibi sor şevkete söylesin sana. Foruma hiç laf atmak gibi bir düşüncem yok genel genç nesile ait yazdım GSC ile alakası yok o dediğin kişiyi de yok saymışım uğraştığım yok şevketin postunu gördüm cevap yazdım sinyalci lafzı için diyalog beni alakadar etmez. Lütfen önyargılı olma öyle bir niyetim yok olsa neden foruma yazmak isteyim ki... Her laftan bir mana çıkarmanın bir mantığı yok ki... Site çocuğu vs semt çocuğu dikotomisinden bahsettim hakikat bu seninle ya da gsc'deki herhangi bir üye ile alakası yok... Senden ricam...

Özelden atma dedin diye yazıyorum allah kuran hakkı için öyle dediğim gibi sor şevkete söylesin sana. Foruma hiç laf atmak gibi bir düşüncem yok genel genç nesile ait yazdım GSC ile alakası yok o dediğin kişiyi de yok saymışım uğraştığım yok şevketin postunu gördüm cevap yazdım sinyalci lafzı için diyalog beni alakadar etmez. Lütfen önyargılı olma öyle bir niyetim yok olsa neden foruma yazmak isteyim ki... Her laftan bir mana çıkarmanın bir mantığı yok ki... Site çocuğu vs semt çocuğu dikotomisinden bahsettim hakikat bu seninle ya da gsc'deki herhangi bir üye ile alakası yok... Senden ricam...
Abi erkek ol ve yaptim de bir kere de! siteye lafimi caktim de!

Geri
Üst Alt