- 20 Haziran 2011
- 59.692
- 66.734
- 4.533
Benimde postlarim silinmis @keroMod basvuru msjimi geri getirin
Ustune o konudaki engelimi kaldirin
Saçma sapan işler yapan biri var kimse kafasina gore sacma islerden vazgecsin
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde postlarim silinmis @keroMod basvuru msjimi geri getirin
Ustune o konudaki engelimi kaldirin
Saçma sapan işler yapan biri var kimse kafasina gore sacma islerden vazgecsin
ub.mesaji
Tehdit degilBu bir tehdit mesajı mıdır Sn. ağabey?
evet yetkimi alayımTehdit degil
Sacma sapan is yapan yetkili sahis var sikayetimi belirtiyorum
Ya da buraya gerekcesi yazilsin
ub.mesaji
Orası için bir isim önerisi düşünüyordum. Mesela GSCimbom Muhabbet ve Münakaşa Forumu olabilir.Mesela?
Tırnakçı, Pislikçi, Dızdızcı yahut Kaldırımcı gibi yeni neslin hiç duymadığı ya da duysa da yanlış bildiği güzide sıfatlarımızdandır@Ünsal Vardar 'ın tagini "Sinyalci" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Bu hayatta herşey biter, Sinyal bitmez...
gscimbom_mobil
Sen de iyice pimpirikli oldun üstatHayırdır çocukların sitesi falan
Özelden atma dedin diye yazıyorum allah kuran hakkı için öyle dediğim gibi sor şevkete söylesin sana. Foruma hiç laf atmak gibi bir düşüncem yok genel genç nesile ait yazdım GSC ile alakası yok o dediğin kişiyi de yok saymışım uğraştığım yok şevketin postunu gördüm cevap yazdım sinyalci lafzı için diyalog beni alakadar etmez. Lütfen önyargılı olma öyle bir niyetim yok olsa neden foruma yazmak isteyim ki... Her laftan bir mana çıkarmanın bir mantığı yok ki... Site çocuğu vs semt çocuğu dikotomisinden bahsettim hakikat bu seninle ya da gsc'deki herhangi bir üye ile alakası yok... Senden ricam...Senin internet geçmişin kadar benim bu işleri yapmışlığım var Uğur geç bu ayakları. Son kez uyarıyorum alttan alttan millete ve foruma laf vurma. Ünsal’a da bulaşma.
Abi erkek ol ve yaptim de bir kere de! siteye lafimi caktim de!Özelden atma dedin diye yazıyorum allah kuran hakkı için öyle dediğim gibi sor şevkete söylesin sana. Foruma hiç laf atmak gibi bir düşüncem yok genel genç nesile ait yazdım GSC ile alakası yok o dediğin kişiyi de yok saymışım uğraştığım yok şevketin postunu gördüm cevap yazdım sinyalci lafzı için diyalog beni alakadar etmez. Lütfen önyargılı olma öyle bir niyetim yok olsa neden foruma yazmak isteyim ki... Her laftan bir mana çıkarmanın bir mantığı yok ki... Site çocuğu vs semt çocuğu dikotomisinden bahsettim hakikat bu seninle ya da gsc'deki herhangi bir üye ile alakası yok... Senden ricam...
Çakmadım ayrıca senim burada bulunduğun ay kadar benim uçurulmuşluğum varAbi erkek ol ve yaptim de bir kere de! siteye lafimi caktim de!
Başlığa bak biz sözümüzü tutarız atladık geldik monteliyoruzsiteye laf cakanları ucurma planım var
Yönetici arkadaşlardan birine sosyal medya hesabını gönderirsen problem çözülür.forumda yeniyim mesajlarım mod onayı olmadan sisteme düşmüyor bu süreç ne zaman biter ?
facebook hesabım vardı kapatalı yıllar oldu sosyal medya kullanmıyorumYönetici arkadaşlardan birine sosyal medya hesabını gönderirsen problem çözülür.