- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Forumun donması, yavaşlaması bu sebeple istemeden aynı mesajların arka arkaya atılması. . . Bu durum daha ne kadar devam edecek acaba? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar teknik ekip 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Havada kalmasın cevap vereyim.Çalışma yapıyoruz arkadaşlar şu süreçte ne zaman tamamlanır bilmiyorum ama merak etmeyin inşallah çözüme kavuşacaktır.Forumun donması, yavaşlaması bu sebeple istemeden aynı mesajların arka arkaya atılması. . . Bu durum daha ne kadar devam edecek acaba? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar teknik ekip![]()
4K Big Brazil Butts için feda olsunMurhan yan sekmedeki videoları kapattı herhalde.
![]()
Firefox... Chrome Edge ve Windows 10 da İlk defa İE kunlandığım an oldu ama hepsinde giriş yapmayı denediğimde bu Cookie sorunu ile karşı karşıya kalıyorum.
Ultrabook ile giriş yapmaya denedim az önce ki aylar sonrası İlk defa cep uygulamasından hariç giriş yapmaya denemişliğim oldu.
Edit: tmm ...kendim çözdüm.
Ctrl+f5 yap oyle gir
Açılırsa seve seve katılım sağlarım19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günümüz ile ilgili resmi bir başlık bulamadım, yönetim tarafından açılırsa sevinirim.
GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çöp kutusuna açarız bir başlık.19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günümüz ile ilgili resmi bir başlık bulamadım, yönetim tarafından açılırsa sevinirim.
GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Foruma bayan katılımcılar sağlanması hususunda çalışma yapılmasını Ö N E R İ Y O R U M ...
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu saatten sonra trolarla mı muhattap olakÇok eskiden vardı bir tane. İskandinav ülkelerinden birinden katılıyordu. Selin miydi neydi...
Sonra erkek çıktı.
@Anıl Kılıç iyi bilir. öğrencilik döneminde harc bagladıydı anıl'a. tatile falan davet ediyordu.Çok eskiden vardı bir tane. İskandinav ülkelerinden birinden katılıyordu. Selin miydi neydi...
Sonra erkek çıktı.
Çok eskiden vardı bir tane. İskandinav ülkelerinden birinden katılıyordu. Selin miydi neydi...
Sonra erkek çıktı.