Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Forumun donması, yavaşlaması bu sebeple istemeden aynı mesajların arka arkaya atılması. . . Bu durum daha ne kadar devam edecek acaba? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar teknik ekip :hat:

Forumun donması, yavaşlaması bu sebeple istemeden aynı mesajların arka arkaya atılması. . . Bu durum daha ne kadar devam edecek acaba? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar teknik ekip :hat:
Havada kalmasın cevap vereyim.Çalışma yapıyoruz arkadaşlar şu süreçte ne zaman tamamlanır bilmiyorum ama merak etmeyin inşallah çözüme kavuşacaktır.

Elinize sağlık. Nazar değmesin, son bir saattir canavar gibi. (y)

"İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz" konusunun sıkı takipçisiyim, film ajandama ordan çok film ekliyorum.

O konuyla ilgili site yönetiminden bi talebim var. Filmle ilgili spoiler verileceği zaman spoiler fasilitesini kullanmayanlar süresiz banlansın, üyeliği silinsin, banka hesaplarına el konsun ve toplum tarafından dışlanması için gereken ne varsa yapılsın.

İlk mesajda, hatta belki konu isminin sonunda parantezle belirtilebilir. Bence büyük günah uyarısız spoiler vermek.

3939incin3151429.jpg

Firefox... Chrome Edge ve Windows 10 da İlk defa İE kunlandığım an oldu ama hepsinde giriş yapmayı denediğimde bu Cookie sorunu ile karşı karşıya kalıyorum.

Ultrabook ile giriş yapmaya denedim az önce ki aylar sonrası İlk defa cep uygulamasından hariç giriş yapmaya denemişliğim oldu.

Edit: tmm ...kendim çözdüm.

3939incin3151429.jpg

Firefox... Chrome Edge ve Windows 10 da İlk defa İE kunlandığım an oldu ama hepsinde giriş yapmayı denediğimde bu Cookie sorunu ile karşı karşıya kalıyorum.

Ultrabook ile giriş yapmaya denedim az önce ki aylar sonrası İlk defa cep uygulamasından hariç giriş yapmaya denemişliğim oldu.

Edit: tmm ...kendim çözdüm.

Ctrl+f5 yap oyle gir

Ctrl+f5 yap oyle gir
:) İlk denediğim oydu zaten. Olmamıştı.

Sorun tamamen farklı bir şeydi. Bookmarks olarak kayıt etmiştim forumu. Onu silip Google atamayla guncelini ekledim ve sorun çözüldü. Tuhaf açıkçası ama Kafa yoracak konu değil şimdi benim açımdan. Oluyor işte sonuçta :)

Oncelikle uzun suredir foruma musallat olmus hiz problemi cozulmus gorunuyor, bugun tum gun forumdaydim akiyordu forum resmen, tebrik ve tesekkur ederim.

Yalniz ufak bir problem fark ettim: bazi alintilar icin alinti bildirimi gelmiyor. Simdilik 2 mesajda karsilastim ama devam ederse ornekleriyle iletebilirim, baska yasayan var mi bu durumu diye merak ettim.

Sa,

Forumda birbirini sevmeyip sürekli kapışan rtşların diledikleri gibi birbirlerine küfür edebilecekleri ve adres alışverişi yapabilecekleri bir konu açar mısınız?

Teşekkürler,
Ömer Tezcan

Geri
Üst Alt