Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Kim niye saldırıyor fikri olan var mı ?

Antudan enstanteneler başlığını ziyaretçiye kapalı yapmak katkı sağlayabilir mi sizce ? Belki oradaki mesajları okuyup okuyup hırslanıyorlardır, bunun dışında aklıma bir şey gelmiyor kim niye bir forum sitesine saldırır ki.

Bir ara acaba yeni sistem sıkıntılı diye düşündüm ama sonra bakınca internet de aynı sistemi kullanan bir çok forum var.

Saldırı konusunda hostinglere serverlara saldıran hasta karakterliler maalesef var ama, şu an forumun kullandığı servis sağlayıcı ile ilgili de internet de olumsuz yorum, olumlu yoruma göre kat kat fazla ve büyük ihtimal bu sorunlar servis sağlayıcı kaynaklı.

Üstelik bugün pazar. Pazar günleri ve akşam saatleri firmalarda maalesef yetkili uzmanlar olmazlar ve sadece uzaktan müdahale eden nöbetçi bir görevli olur.

Mesai saatleri içinde ise firma işi beceremiyorsa, şikayetlere geri dönüş olarak papağan gibi sorun en kısa sürede çözülecek derler veya suçu sisteme/yazılıma atarlar.

Bu yüzden siz bu durumdan 1 geriliyorsanız eminim siteyi idare eden arkadaşlar 10 geriliyorlar. Bu yüzden biraz sağduyu.

Sanmıyorum, iki sebebi var.

Birincisi bu işlerden anlamıyordur büyük ihtimalle, ikinci hesap açıp kendini gizlemeyi becerememesinden yola çıktım... İkincisi ondan çok öncede saldırı vs gibi problemler yaşanmıştı forum bir haftaya yakın felç olmuştu diye hatırlıyorum.

Bu işin bende malum şahısla alakası olduğuna ihtimal vermiyorum. Onun çapını çok aşacak bir durum.

Mesaj attıktan sonra 2-3 dakika kasıyor normal dolaşımda sorun yok şu anda.

habire 504 hatası var sayfa çok geç açılıyor başka sistem falan denenebilir mi eski sistem güzeldi

Arkadaşlar birgün sabrınıza sığınıyoruz. Problemi gidereceğiz en kısa zamanda.

Bu sorunlar hosting kaynaklı olduğunda ve hostingler sorunu çözemediğin de genelde (hizmette kalan sürenin) iadesi için yanaşmazlar ve insanı canından bezdirmeye çalışırlar.

Kurumsal işlerimin dışında, şahsi olarak hostingler ile 3 ayrı hosting firması ile bu problemi yaşadım ve hepsinde de hostinglere mobbing uygulayarak kalan sürenin iadesini alıp değişiklik yaptım.

Benden söylemesi.

Arkadaşlar birgün sabrınıza sığınıyoruz. Problemi gidereceğiz en kısa zamanda.

Rica etsem emre akbaba konusunda engelimi kaldirirmisiniz

Karşılıksız bu işi yapanlar için gecesini gündüzüne katanlar için güzel bir önerim var.Böyle çökmelere karşı masrafı çok olmayacaksa
Antu.com Cep Forumları tarzı formatta bi yan hesabımız olabilir forumca , çökme sonrası oradan devam ederiz orada yalnızca 3-4 konu falan olur ( Yalnız dikkat ederseniz normal antuyu atmadım cep versiyonu gibi basit olmalı dan dun patlamayacak kasmayacak şekilde )

700_FO61685016_3e1f9c9e3afadc7ceaeafd86b2fafd04.jpg

Uygulamalardan da girilebiliyor. Emeğinize sağlık.

Forumun kelime sansürleme özelliği ile ödüllü bir oyun yapabiliriz.

Mümkünse eskilerden bir futbolcunun ismini sansürleyelim. örnek: "yorke"

bir tane de konu açalım ve bu konu altında, bir mesajda 1 futbolcu ismi yazmak kaydıyla tahminde bulunmaya çalışsın.

zor bir isim denk gelirse aylarca sürebilir diye düşünüyorum, belki ülkesi br takım gibi ip ucları verilebilir :unsure:

ödülde bir zahmet yağlı olsun ;)

hizliresim.com kaynaklı fotoları ekleyine göremiyorum
uygulamada acıyor yalnız.

Yiğit'e bir konu açsak ve orada post kassa, o konu da ana sayfada gözükmese hoş olmaz mı?

Karşılıksız bu işi yapanlar için gecesini gündüzüne katanlar için güzel bir önerim var.Böyle çökmelere karşı masrafı çok olmayacaksa
Antu.com Cep Forumları tarzı formatta bi yan hesabımız olabilir forumca , çökme sonrası oradan devam ederiz orada yalnızca 3-4 konu falan olur ( Yalnız dikkat ederseniz normal antuyu atmadım cep versiyonu gibi basit olmalı dan dun patlamayacak kasmayacak şekilde )
Bunun normal antu forumdan farkı mobil versiyonu başka bir farkı yok.Antu ziyaretçileriyle üyeleri ayrı sunucularda tutuyordu ondan daha güçlü.

Geri
Üst Alt