- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.144
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgi alma ozgurlugumuze dil uzatilmisEkli dosyayı görüntüle 29070Ekli dosyayı görüntüle 29071
Mobilden mi giriyorsunuz MKForumun düzeldiğinin kimse farkında değil sanırım. Resmen Yiğit Karagöz misali flood yapmışım. Dağıtın ismimi anasayfadan!
Forum yetkililerinin insafina birakiyorum bu konuyuYerinizde olsam hakaret davası açarım Demir Bey. Sonra mahkeme sürecini ibret olsun diye burada paylaşırdım.
İyi forumlar.
Mobilden mi giriyorsunuz MK
Forum ana sayfası açılmıyor da PC'den.Nasıl oluyorsa artık bilmiyorum.Herhalde size özel bir durumHayır. Foruma masaüstü bilgisayardan giriyorum. Cep telefonumdan da, uygulamadan da sorunsuzca giriyorum. VPN ve benzeri yasadışı uygulamalar da kullanmıyorum.
Forum ana sayfası açılmıyor da PC'den.Nasıl oluyorsa artık bilmiyorum.Herhalde size özel bir durum![]()
Eskisinden bile hızlı!Geçmişi temizleyince açıldı ana sayfaAçıkçası forum ateş ediyor.Eskisinden bile hızlı!
hep geçmişini temizle gel diyorlar
evleneceğiz sanki
ayrıca avatarı yüklüyorum bir süre sonra siliniyor.
umurumda olduğundan değil de, rengim pembe
değilim
Peh. Ucuz bir şaka olduğunu söylemeliyim. İyi forumlar.
sen ilan edinceye kadar değiştirdim,dikkatini çekerim
başarılar
iyi forumlar nedir ,maaş veriyorlar sanki
güle güle harcayın,gözü olanın tötü çıksınGSE'ler maaş alıyor haberin yok mu! Her ay @Keramettin TANRIVERDİ bankaya yatırıyor paraları.
Çatırdatırım seni akıllı ol.Forum yetkililerinin insafina birakiyorum bu konuyu
GSC catirdasin da izleyelim
Sunucu değişikliği üstüne bizim sunucu kapatıldı, alınan yedeğe dönülmüştür ondan sonra.Verdigim layklar ve attigim mesajlar gitti (son 1-2 saatte)
Neden acaba, benzer durum yasayan var mi?