- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Mobil tema reklamlardan sonra çok sıkıntılı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 tane beğeni tıklıyoruz 4. de yine aynı soru çıkıyor karşıma (beğenmekten vazgeçeceğine emin misin canımın içi)
sayenizde her gün geçmişimi temizleyip geliyorum,ölsem kimseye verecek hesabım kalmadı be yaw
3-4 hafta olmuştur EmrahNe zamandır oluyor?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kısa süreli bir reklam denemesi vardı, an itibariyle bitmiş bulunmakta.Mobil tema reklamlardan sonra çok sıkıntılı.
Aslında temayı etkilemeden uygulansa güzel olurmuş sizin için. Tıklıyorduk reklamlaraKısa süreli bir reklam denemesi vardı, an itibariyle bitmiş bulunmakta.
Bu msji yazana kadar başlığı acsaydiniz renktasforumda en çok ilgimi çeken mesajlar olası ilk onbirler.
önümüzdeki maç için, transferlere göre tahmin edilen onbirler.
sırf bu 11 paylaşımları için ayrı tek bir başlık açılabilir mi? isteyen canı sıkıldıkça yapsın kadrosunu biz de inceleyelim.
malum takımda çok sakat, cezalı var. Alternatifi çok olan mevkilerimiz de var, transferler de var istenen. sonsuz olasılıkla onbirler hazırlanabilir.![]()
Yanlış bi şey yapmak istemedim, forum kurallarına da foruma da çok hakim değilim kralBu msji yazana kadar başlığı acsaydiniz renktas
ub.msji
Yanlış bi şey yapmak istemedim, forum kurallarına da foruma da çok hakim değilim kral![]()
Teknoloji ve Bilgisayarbende "Conflict of Nations" oyunu için başlık açacağım ama kurallara hakim olamadığımdan nereye açacağımı bulamadım
Teknoloji ve Bilgisayar
buraya açınız renktaş
Renkdash yoklugunda tam 6 ay bu muhim konuya yazma yetkimi kısıtlamisti zurhan zor gunler idi.s.a. beyler
vay faşo vayRenkdash yoklugunda tam 6 ay bu muhim konuya yazma yetkimi kısıtlamisti zurhan zor gunler idi.
örnek 1 üye.Yanlış bi şey yapmak istemedim, forum kurallarına da foruma da çok hakim değilim kral![]()
Hoş geldin Fed10 reyiz.s.a. beyler
hb kralHoş geldin Fed10 reyiz.

Gittiginden beri cok degistimhb kral![]()