Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
sevmem muhtemelenGittiginden beri cok degistim
Buyuk ihtimal bu halimi de sevmezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevmem muhtemelenGittiginden beri cok degistim
Buyuk ihtimal bu halimi de sevmezsin
Cok iyi oldu cokta guzel olduEski üyeleri foruma döndürme konusunda emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum.
ahlaksizlara bak senForumun moderatörü Almanca yazışıyor forumda, nası yapalım?
Senden önce açılanla birleştirilmişAsgari Ücret konumu kim sildi la? Niye siliyonuz oğlum? @Uğur İz @Yusuf Kara @Murat Saylak
Asgari Ücret konumu kim sildi la? Niye siliyonuz oğlum? @Uğur İz @Yusuf Kara @Murat Saylak
https://www.gscimbom.com/threads/asgari-ucret-2019-yilinda-net-2-020-oldu.183500/
Soz konusu olamaz oyle birsey
Daha once acilan konuyla birlestirilmis
Mentionlar gelmiyor bazen boyle mevzularda pmden yazabilirsin
Ne morphuahlaksizlara bak sen
morphandir kesin
Şikayetm var. Boş yere değil.tebrikler başlığını boş yere meşgul etmeyelim.
müdüriyet
Cemal Bey sayenizde karılardan soğudum.
Arkadaşlar merhaba ya bu transfer forumuna da yazdım da gscafe-tanışma alanına yazamıyorum bir bilgisi olan var mı ?
Hay sağolasın dostum ya anladım şimdi. Ben bayadır takip ediyorum burayı da önce tanışmak için tanışma alanına yazacaktım ama yazamayınca herkes bu dönemde transfer forumunda diye gittim oraya yazdım ama bildiğim kadarıyla yeni üye olanlara pek iyi bakılmadığı ve konu transfer olduğu için pek uzatmadım. Son bişey soracaktım ne zaman üyelik onaylanır belli bir tarih mi var yoksa başka bi şekilde mi hakikaten bilmediğimden soruyorum. Teşekkür ederim.üyeliğiniz henüz onaylanmamış..
isminizin altına yeni üye, yada sarı üye ibaresi geldiğinde yazacaksınız.
Hay sağolasın dostum ya anladım şimdi. Ben bayadır takip ediyorum burayı da önce tanışmak için tanışma alanına yazacaktım ama yazamayınca herkes bu dönemde transfer forumunda diye gittim oraya yazdım ama bildiğim kadarıyla yeni üye olanlara pek iyi bakılmadığı ve konu transfer olduğu için pek uzatmadım. Son bişey soracaktım ne zaman üyelik onaylanır belli bir tarih mi var yoksa başka bi şekilde mi hakikaten bilmediğimden soruyorum. Teşekkür ederim.
Hoşbuldum teşekkür ederim. Anladım yardımın için çok sağol dostum bekleyeceğim artık iyi forumlar.öncelikle sana hoşgeldin demek isterim..
bildiğim kadarıyla yeni üyeler bir süre test ediliyor ve uygun görülmesi durumunda onaylanıyor.
onay kriteri yada süresini bilmiyorum ama 1 kaç güne sürebilir.

yeniler bilmez aahh ahh ne nobetlerşom ağzımı açmak istemem ama site akıyor resmen..
bir ara neydi öyle acayip kasardı
*başarıyı tebrik etmek lazım