Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Martin Linnes başlığı altında leyla ile mecnundaki erdal bakkal'ın "burayı kazanın anası babası ölsün, hadi bakalım ben diyeceğimi dedim" esprisini uyarladığım için tam 3 hafta ceza yedim, bugün cezam bitti. Belaltı küfür imalarından geçilmeyip ceza vermek şöyle dursun, yapanların fenomen muamelesi gördüğü forumda
bana bu cezayı bu nasıl üslup biraz olgun olalım diyerek verenlere hakkım haram olsun. Saygılar.

Boyle seyleri mutemadiyen yok sayiyorlar

@Serkan Şafak ın buraya yazma yetkisi yokmuş

adının Yaprak Serkan yapılmasını istiyor

Toprak Sergen vardı ya bir zamanlar

onun gibi heral

merhaba arkadaşlar,
hiç uzatmadan girmeden sizlere birşey sormak istiyorum.

gscimbom ve galatasaray temalı bir "duvar kağıdı fotoğrafı" yarışması düzenlesek, kimler katılır ?

isteyen özel programlarla isteyende paintten bir çalışma yaparak katılabilir.

merhaba arkadaşlar,
hiç uzatmadan girmeden sizlere birşey sormak istiyorum.

gscimbom ve galatasaray temalı bir "duvar kağıdı fotoğrafı" yarışması düzenlesek, kimler katılır ?

isteyen özel programlarla isteyende paintten bir çalışma yaparak katılabilir.
Tüm yarismalara oldugu gibi katilir ve kazanirim wpaper bizim isimiz

ub.msji

eskiden "transfer görüşmelerine başlandı" diye başlık atılırdı şimdi resmen Galatasaray'da yazıyorsunuz. Forlan, reyes gibi örnekler varken bu durumdan kaçınmanızı öneriyorum.

Fatih terim topici sirf atakan sevkat isimli moderator ile ayni fikri paylasmadigi icin kapatilmasi REZALETTIR.

Her moderator kafasina gore begenmedigi topicleri kapaticaksa isimiz var.

Forumda bulunan kuslara musade edip infaz etmiyenler gelmis hakli bir topici kapatiyor.

Fatih terim topici sirf atakan sevkat isimli moderator ile ayni fikri paylasmadigi icin kapatilmasi REZALETTIR.

Her moderator kafasina gore begenmedigi topicleri kapaticaksa isimiz var.

Forumda bulunan kuslara musade edip infaz etmiyenler gelmis hakli bir topici kapatiyor.

Kafasına göre kapatamaz. Konuyu inceledim kapatılması için geç bile kalınmış. Hakaretler, saçma tartışmalar uzayıp gitmiş o yüzden gereken yapılmış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terimi bende sevmiyorum. Ama böyle bir dönemde terimi eleştirmek doğru değil. Kazanılması gereken önemli bir şampiyonluk var. Konu içinde yazılanlar ve tartışma kısır bir döngüye girdiği için kapattım.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arguman bitince konu kapattiran uyeleri kiniyorum

Kafasına göre kapatamaz. Konuyu inceledim kapatılması için geç bile kalınmış. Hakaretler, saçma tartışmalar uzayıp gitmiş o yüzden gereken yapılmış.

Kapasitesi dusuk biatci tayfanin icerik ve arguman olarak kisitli kabiliyetleri boyle degerli bir topicin kapatilmasina neden oldu.

Boyle onemli ve hakli bir topicin kapatilmasi yakismadi.

Egonu tatmin edecek hareketlerde bulunup takimin anasini aglatiosan bunun bedelini odersin.

Kapasitesi dusuk biatci tayfanin icerik ve arguman olarak kisitli kabiliyetleri boyle degerli bir topicin kapatilmasina neden oldu.

Boyle onemli ve hakli bir topicin kapatilmasi yakismadi.

Egonu tatmin edecek hareketlerde bulunup takimin anasini aglatiosan bunun bedelini odersin.

Bak şu sözlerin bile konunun kapatılmasının doğru olduğunu gösteriyor. Terim’i sever veya sevmez herkesin kendi düşüncesidir ama kapasitesi düşük demek doğru değil. Hakaretten vazgeç artık.

Sezon sonunda sampiyon oldugumuzda konuyu tekrar acarsaniz sevinirim

Bakalim hakaretler yagdiran bu sahislarin tavri ne olacak

eskiden "transfer görüşmelerine başlandı" diye başlık atılırdı şimdi resmen Galatasaray'da yazıyorsunuz. Forlan, reyes gibi örnekler varken bu durumdan kaçınmanızı öneriyorum.
Biraz gec oldu, ama Her uyenin Konu acma hakki vardir. İstiyorsaniz sizde Transfer gorusmesi basladiginda Konu acip, gorsumelere baslandi diye baslik acabilirsiniz. Hem forum daha aktif olur, farkli Kisiler Konular acarsa ( sadece size yazmadim bunu genel olarak).
Cogu zaman 3-4 kisi Konu acip duruyor.

Biraz gec oldu, ama Her uyenin Konu acma hakki vardir. İstiyorsaniz sizde Transfer gorusmesi basladiginda Konu acip, gorsumelere baslandi diye baslik acabilirsiniz. Hem forum daha aktif olur, farkli Kisiler Konular acarsa ( sadece size yazmadim bunu genel olarak).
Cogu zaman 3-4 kisi Konu acip duruyor.
Haklısınız da ben genel de bu durumlarda mod veya adminler açıyor diye çok açmak istemiyorum çok karışıyor diye.

Haklısınız da ben genel de bu durumlarda mod veya adminler açıyor diye çok açmak istemiyorum çok karışıyor diye.
Aksine bizim de isimize gelir aslinda. Bazen bizim gormedigimiz , gec gordugumuz Haberler oluyor. Konulari gec acmaktansa, Bir Uyenin Acmasi cok daha guzel olur.
Zaten eger bir anda ayni konu 2 kere acilirsa, konulari birlestiriyoruz. Yani Pek Problem olmuyor :)

Bence bu forum artik kufur ve kufur imasi konusunda net bir sinir cizmeli. Ben dahil pek cok uye garip ve muglak ifadeler kullanarak kufur imasi oldugu acik olan seyler soyluyor, bu isin sonu yok. Su konular hakkinda net kurallar olmali:
  • Bazi uyelerin adi AMK ya da MK diye onlara hitap edilmedigi zaman bile kufur olarak isimlerinin zikredilmesi ne kadar dogru?
  • "Silkerim" ve "silkelerim" gibi ifadeler ne kadar dogru?
  • "Göt" ve "ibne" gibi ifadeler kufur mu?
  • "mk, aq" gibi seylere ne kadar goz yumuluyor?
  • "Giberim" ne demek? "Sektir git" ne demek?
  • Ingilizce ya da baska bir yabanci dilde kufretmek serbest mi?
Eger acikca kufretmek yasak ama dolayli yoldan en agir kufurleri bile ima etmek serbestse bu acikca ceza kurallarinda yazmali. Bence bu tarz bir politika sadece seviyeyi dusurur ama eger yonetimin karari buysa saygi duyarim. Yine de daha acik, daha iti tatbik edilen bir politikaya ihtiyacimiz var bu konuda. Ben ustume duseni yapip raporlamaya hazirim, nobetin neredeyse butununu okuyorum genelde.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt