Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ya bugünkü mesajlarımın hiçbirisi onaylanmadı sistemde bir sorun mu var yoksa şahsi olarak forumda istenmiyoruz da bu şekilde bir baskı mı yapılmaya çalışılıyor ? Yönetici arkadaşlardan cevaplayabilecek varsa sevinirim.

Forum inanılmaz derece de ağırlaştı. Umarım KAP bildirimleri geldiğinde kaldırır. :)

Forum inanılmaz derece de ağırlaştı. Umarım KAP bildirimleri geldiğinde kaldırır. :)

Server disk problemi sebebiyle yayınımızda kesinti oldu. Disk problemimiz an itibariyle giderilmiştir.
İyi forumlar.

Geçmiş olsun

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun 3-4 saat giremedim de sanki birşeyler eksikti
Allah gscimbomu çıkarandan, piyasaya sürenden 1 değil 1000 defa razı olsun

Datacenter kaynaklı sürücü değişiminden dolayı anlık kopmalar yaşanıyor maalesef arkadaşlar.İşlem bitene kadar (bugün veya yarın net süre veremiyorum) yaşanacaktır bu tarz problemler.Anlayışınız için teşekkürler.

Datacenter kaynaklı sürücü değişiminden dolayı anlık kopmalar yaşanıyor maalesef arkadaşlar.İşlem bitene kadar (bugün veya yarın net süre veremiyorum) yaşanacaktır bu tarz problemler.Anlayışınız için teşekkürler.
Serveri yaglayalim admirim

Çevrimiçi : Toplam: 1,492 (Kullanıcı: 717, ziyaretçi: 775)

site biraz ağırlaşıyor

Fatih Terim l Teknik direktor topicine girmek istiyorum artik, nedir bu 1 senedir giremiyoruz.

hocayi elestirdik diye almiyorsunuz, haksiziz sanki.

Elestirmiyorsun

Hakaret ediyorsun
ya bi yuru git Arda, biattan baska birsey bilmiyorsun.

Hoca hataliyisa hatasini soyliyeceksin, bu kadar basit.

Forumda farkli dusunenler taslaniyor devamli.

Hoca yuzunden gene mac kaybettik, ne yani diyemicekmiyiz hocanin taktigi olmadigi, summeye birseyler yapip birseyler bekledigi

Geri
Üst Alt