- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Şu duygu ikonları çıktığından beri tek bir like alamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Likelar burayaŞu duygu ikonları çıktığından beri tek bir like alamadım.
aglattinŞu duygu ikonları çıktığından beri tek bir like alamadım.
3. kişiler like mı başka bir şey mi göremiyor zaten reaction olarak görüyor dolayısıyla ne aldığının pek bir önemi yok. Like devri bitti sen daha hala anlamamışsın.Şu duygu ikonları çıktığından beri tek bir like alamadım.
3. kişiler like mı başka bir şey mi göremiyor zaten reaction olarak görüyor dolayısıyla ne aldığının pek bir önemi yok. Like devri bitti sen daha hala anlamamışsın.
3. kişiler like mı başka bir şey mi göremiyor zaten reaction olarak görüyor dolayısıyla ne aldığının pek bir önemi yok. Like devri bitti sen daha hala anlamamışsın.
Beyler seri olarak Mahir'i Angry olarak layklıyoruz.![]()
Şu duygu ikonları çıktığından beri tek bir like alamadım.
Sen eğitilmezsinYoo gayet de mesajlara atılan duyguları görüyorum. Ayrıca sanal duyguların canı cehenneme! Benim yaşadığım bu duygular ne olacak! Ha bir de "Tebrikler, Öneriler, Şikayetler" başlığının annesini ağlatmıyor muyuz!
Kuru odun değil miSen eğitilmezsin
Sen eğitilmezsin
Burası tebrik başlığı sohbet edeceksen genel sohbeti kullan, benle problemin varsa da özel mesaj at. Burası senin babanın çiftliği değil.Sadece siz saçma sapan mizah yapın! Biz yapmayalım T A M A M! Yalnız eğitilmek lafının biraz ağır kaçtığını kabul et.
Uygulama kunlananlar üvey evlat muamelesi yapılıyor. Şikayetçiyim müdür bey
Duygu ikonları niye uygulamada gözükmüyor?dinliyorum sikayetiniz nedir beyfendi
Duygu ikonları niye uygulamada gözükmüyor?
Müdürsün bide. Sen bilmeyecek isen kim bilecekne bilem bubba