Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Forumun yeni halini çok beğendim. Görsellikten ziyade hıza önem veriyorum ama forum görsellikten de taviz vermeden hız olarak seviye atlamayı başarmış. Öteki halinde forumlar arası ve başlıklar arası gezerken sürekli rahatsız edici bir yavaşlık söz konusuydu. Şimdi yağ gibi akıyor her şey. Teşekkür ederim emeği geçenlerde.

İkinci konu:

Android App de mesaj attım vakit, sonra (Edit) dan GİF/JPG eklenmiyor (1)

Çoğu GİF eklnemeyor - lakin Browser üzeri aynı Gif problemsiz ekleniyo (2)

Medya yükleme işi bu devirde olmazsa olmazdır.

Derdini seveyim butonu eklenemez mi bazı zamanlar bir hayli lazım oluyor

İkinci konu:

Android App de mesaj attım vakit, sonra (Edit) dan GİF/JPG eklenmiyor (1)

Çoğu GİF eklnemeyor - lakin Browser üzeri aynı Gif problemsiz ekleniyo (2)

Medya yükleme işi bu devirde olmazsa olmazdır.

Şikayet için teşekkürler Arif, şimdi Türkçe yazar mısın? anlayalım ne olduğunu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şikayet için teşekkürler Arif, şimdi Türkçe yazar mısın? anlayalım ne olduğunu.

Çoğu gif yüklenmiyor app de. Aynı Gif ama tarayıcı üzerine girdim vakit problemsiz yükleniyor (1)

Bir mesaj atın. Sonra da Edit yapmak istiyorum ve bir medya file eklemek istiyorum lakin bu çalışmıyor GSC Android App de. (2)

Yapılamaz değil ama aşırıya kaçılır, keza bir çok konuda sadece o buton koyulur mesaj yazılmaz.

Kızgın surat ve mor suratta da aşırıya kaçılıyor. Yenilikten sonra mesajlarıma like alamadım desem abartmış sayılmam! O yüzden derdini seveyim butonu da konulabilir.

Foruma 10 gün önce falan girmiştim, arayüz değişmiş fena olmamış emeği geçenlere teşekkürler. Yalnız benim en büyük sorunum tapatalktan foruma giremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

Foruma 10 gün önce falan girmiştim, arayüz değişmiş fena olmamış emeği geçenlere teşekkürler. Yalnız benim en büyük sorunum tapatalktan foruma giremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
IOS ve android için mobil uygularımız var onları indirebilirsiniz.

IOS ve android için mobil uygularımız var onları indirebilirsiniz.

Eskiden GSC uygulamasını ilk çıktığında indirmiştim o zaman bildirimler tapatalktaki gibi hızlı gelmiyordu. Şimdi tekrardan sen söyleyince aklıma geldi uygulamayı indirdim. Bildirim olayı eğer düzeldiyse GSC uygulaması zaten çok iyi tapatalk'a gerek kalmaz.

Son olarak sitede ''Neler Yeni'' ve ''Kullanıcılar'' kısmı yer değiştirirse çok iyi olur eski arayüzde ''Neler Yeni'' kısmı ortadaydı erişim bakımından daha rahattı şimdi biraz sola kaymış.

Son düzenleme:
GSC uygulamasındaki bildirim olayı düzelmiş anında geliyor tapatalk'a gerek kalmadı. Uygulamayı yapanların eline sağlık.

Eskiden GSC uygulamasını ilk çıktığında indirmiştim o zaman bildirimler tapatalktaki gibi hızlı gelmiyordu. Şimdi tekrardan sen söyleyince aklıma geldi uygulamayı indirdim. Bildirim olayı eğer düzeldiyse GSC uygulaması zaten çok iyi tapatalk'a gerek kalmaz.

Son olarak sitede ''Neler Yeni'' ve ''Kullanıcılar'' kısmı yer değiştirirse çok iyi olur eski arayüzde ''Neler Yeni'' kısmı ortadaydı erişim bakımından daha rahattı şimdi biraz sola kaymış.

Onlar ayarlanıcak renktaşım,müspet gelişmeler olmaya devam edecek.

Az once Benfica'nin forumunda gordum. Mac basliklarinin altinda iki takim arasinda oynanan eski maclarin basliklari olsa hic fena olmaz aslinda.

41542

Çok hoşuma gitti iyiymiş valla. Forum linkini bana gönderir misin? inceleyeyim bir.

Simdi normalde link su;
SerBenfiquista.com - Fórum de adeptos do Sport Lisboa e Benfica - Índice

Tabi Portekizce oldugu icin google translate ile linki;
[/URL]

Bizim macin basligi;

Asagidaki de Grimaldo'nun konusu, futbolcular icin ilk sayfada istatistikleri, ilk ve son maclari, kazandiklari kupalar vs. var. O da cok guzel duruyor.

41567

Geri
Üst Alt