- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Bayramınızı tebrik ediyorum teknik ekip.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİBenim sikayetim keramettin tanriverdi konu aciyo argo kufur vs kullanmayin cezasi var diyo kendi kullaniyo ne iş bu?
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Demir P. BaşBenim sikayetim keramettin tanriverdi konu aciyo argo kufur vs kullanmayin cezasi var diyo kendi kullaniyo ne iş bu?
Benim sikayetim keramettin tanriverdi konu aciyo argo kufur vs kullanmayin cezasi var diyo kendi kullaniyo ne iş bu?
Kufurden rahatsiz misin yoksa kufretmek mi istiyorsun onu anlamadimBenim sikayetim keramettin tanriverdi konu aciyo argo kufur vs kullanmayin cezasi var diyo kendi kullaniyo ne iş bu?
Bana hakaret etmesinden rahatsızımKufurden rahatsiz misin yoksa kufretmek mi istiyorsun onu anlamadim
Keramettin sarisin sever halbuki
Erman Türker nefes alıyor mu?
Öyle bir uğraşım yok, sen işini düzgün yap yeterBakalım bayram günü beni sinirlendirmeyi başarabilecek mi bu Belhandaya 5 kağıt maaş verelim diyen hırb
Normalde forumda iş yapmam, yapmayı da sevmem ama bundan sonra seninle özel olarak ilgileneceğim merak etme.Öyle bir uğraşım yok, sen işini düzgün yap yeter
Uiiyy peki hocamNormalde forumda iş yapmam, yapmayı da sevmem ama bundan sonra seninle özel olarak ilgileneceğim merak etme.
Ne anlatıyorsun yine lalezar?Erman Türker nefes alıyor mu?
Ümmet dostunu bayramda bile rahat birakmiyor bu MK.Ne anlatıyorsun yine lalezar?
Ne zaman roketliyorsunuz bunu Murhanım?Ümmet dostunu bayramda bile rahat birakmiyor bu MK.
Ne halden anlamaz adamsin yav