Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Emrah az once bana Hamza icin kestigi biletin ekran goruntusunu atti.
Sinan Bilgin ve ismailenverin yanina gonderiyormus

Yolun acik olsun
1 umraniyeli ölür 1000 umraniyeli dogar

Sabaha ihrac gelmez ins neyse uzatmaya gerek yok sadece uyarilmayi tercih ederdim ceza hic samimi gelmedi dusunmedigim gormedigim bir sey varsa aciklamasi yapilabilecek dinlerim

Hmm.. Bu bir duyumculuk veya manipülasyona(menfaat olmadığı için) girer mi ki sonuçta haberi açınca Galatasaray yazmadığı net şekilde görülüyor çok da konudan alakasız bir link te sayılmaz hani, kandırmadan ziyade bu eşek şakası kıvamında. Yine de gıcık bir şey tabi keşke yapmasaydın. Haklı veya haksız ceza yemene sebep olmuş.

Kaynaksız duyum verenler arasında ceza almayanlar olmuştur.Bu kadar katı kurallara ne gerek var?Forumun geneli eğlenmeye geliyo.Raporlayan kişi de muhtemelen sevmediği için raporlamıştır..

lan hamza
2 gun ban yedin diye amma agladın
2 gun sacmasapan post atmasan olur musun

Nobetin basindaki kurallar su sekilde

hangi kural cercevesinde ceza aldim?

Biri istihbarat sefi taklidi yapip gunde iki-uc transfer bitirince sikinti yok, oburu KAP'ta calistigini soyleyip gun icinde haber bekleyin diyince sikinti yok, bir baskasi bana PM'de yazilan isim gelirse buralar yanar ipucu vereyim ayagi yapinca sikinti yok ama ben bir haber paylasip link adini degistirince 2 gun konudan atiliyorum.

Bunun neresi adil?

Tenezzul edip cevap yazsaydin @Emrah Yıldırım

Arkasinda duramayacagin kararlar alma

3.kural ayrıca ile başlayan madde. Bana bak Hamza ortalığı bazı konularda açık açık karıştırıp hiçbir şey yokmuş gibi geri çekildiğinin farkında değiliz zannetme.Keyfinize gelmeyince ceza almayacaksınız diye bir şey yok. Arkasında duramayacağım kararda yok aynı şeyi bir daha yaparsan süresiz atıcam nöbetten.

Kaynaksız duyum verenler arasında ceza almayanlar olmuştur.Bu kadar katı kurallara ne gerek var?Forumun geneli eğlenmeye geliyo.Raporlayan kişi de muhtemelen sevmediği için raporlamıştır..

Ne alakası var? Eğlenmeye geliyoruz diye milleti kandıracak mıyız yani? Myc alanlar, süresiz nöbetten atılanlar bile var. Kurallar belli, gözden kaçanlar olmuştur veya uyardıklarımız. Ama kimin ne yaptığını biliyorsak bazılarına uyarı yapmadan veririz.

Ne alakası var? Eğlenmeye geliyoruz diye milleti kandıracak mıyız yani? Myc alanlar, süresiz nöbetten atılanlar bile var. Kurallar belli, gözden kaçanlar olmuştur veya uyardıklarımız. Ama kimin ne yaptığını biliyorsak bazılarına uyarı yapmadan veririz.
Yapılan mizahın cezası bu kadar katı olmamalı.Kahkaha veya redface ile geçiştirilebilir.Bu konu için değil aslında genel olarak kurallarda biraz değişim olmalı.Sonuçta burada çoğu kişi aynı takım taraftarı.5-10 kişi de diğer takım taraftarı olabilir.Ben bu foruma geçen yaz denk geldim.Transfer zamanı forumdaki renktaşlarımızın sohbetini gördükten sonra üye oldum.Transfer haberi okumak istesem sosyal medya ve haber sitelerinde var.Burayı burası yapan aynı takım taraftarlarının il ülke fark etmeden samimi bi şekilde bulunmaları..

Yapılan mizahın cezası bu kadar katı olmamalı.Kahkaha veya redface ile geçiştirilebilir.Bu konu için değil aslında genel olarak kurallarda biraz değişim olmalı.Sonuçta burada çoğu kişi aynı takım taraftarı.5-10 kişi de diğer takım taraftarı olabilir.Ben bu foruma geçen yaz denk geldim.Transfer zamanı forumdaki renktaşlarımızın sohbetini gördükten sonra üye oldum.Transfer haberi okumak istesem sosyal medya ve haber sitelerinde var.Burayı burası yapan aynı takım taraftarlarının il ülke fark etmeden samimi bi şekilde bulunmaları..
İşin aslı şöyle, bu dediklerinin ve isteklerinin farkındayız bizde ve bir dönem bu kuralları esnetip (çok esnek hem de) üyelere rahat ortam imkanı sağladık.Ancak iyilikten maraz doğdu ve forum kullanılamaz hale geldi. Bizde biraz esnekliği daralttık (eskiden daha katıydık). Bunları 5.5 yıllık Adminlik tecrübemle söylüyorum sana emin olabilirsin.

İşin aslı şöyle, bu dediklerinin ve isteklerinin farkındayız bizde ve bir dönem bu kuralları esnetip (çok esnek hem de) üyelere rahat ortam imkanı sağladık.Ancak iyilikten maraz doğdu ve forum kullanılamaz hale geldi. Bizde biraz esnekliği daralttık (eskiden daha katıydık). Bunları 5.5 yıllık Adminlik tecrübemle söylüyorum sana emin olabilirsin.
İyilikten maraz her yerde olmuştur.Durum böyleyse başka bi şikayetim veya isteğim yok..

Smileylerde ilk sayfadaki değilde ikinci sayfadan herhangi biri kullanıldığında hata verip mesajı atmıyor. Bu sadece bende mi olan birşey?

Geri
Üst Alt