- 6 Eylül 2014
- 93.331
- 64.227
- 4.608
kimmis o yavAntu'dan gelen ve burada hesap acan birine "Fenerli it" dediğim icin, 48 saatlik ban yedim.
Bunu yapan Mod'u yok saymak/engellemek istiyorum. Lütfen kendini tanıt
Thanks,
Can
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimmis o yavAntu'dan gelen ve burada hesap acan birine "Fenerli it" dediğim icin, 48 saatlik ban yedim.
Bunu yapan Mod'u yok saymak/engellemek istiyorum. Lütfen kendini tanıt
Thanks,
Can
sen kus olamazsin buna inanmamKorkuyorum şimdi bana sıra gelecek diye.
O dedigin adami Galatasarayli oldugunu ispat edemedigi icin ihrac ettim zaten.Sen onu birak.Birine it demeden raporlayamiyor musun?
Ayrica hocaya bunu deyip
Yonetimi de istifaya davet etmissin.
Raporladigin adamla yaklasik olarak ayni seyleri yazmissin.
2015'te uye olup 750 mesajin var.Kus olmaya gayet elverisli bir profile sahipsin.Hatta simdi de senin bana Galatasarayli oldugunu ispat etmeni istiyorum.
@Can Muric evet bekliyorum.Kus musun yoksa?
Ozel mesaja gelOh you just not did that. Major back stab.
Fenerli kızları hoplatan penisim üzerinde bir aslan dövmesi var senelerdir.
Haydi tekrar banla sayin Mod.
no ss no güvenOh you just not did that. Major back stab.
Fenerli kızları hoplatan penisim üzerinde bir aslan dövmesi var senelerdir.
Haydi tekrar banla sayin Mod.
Halledegız efendımIos 13 icin bir guncelleme gerekiyor gibi
Mesaj yazma alani calismiyor ,imge ekleme yerinden girebiliyoruz
———-
Golcao!!
geçen birinin yazdığına zırva dedik diye onaylamamışsınız, birilerinin kral çıplak demesi lazım
Ip bantebrik: yönetime teşekkür etmek istiorum.
bir çok başarıyı birlikte kutladığımız ve bazen bizim çilemizi çeken ama her zaman çok çalışan hakem cüneyt çakıra fenerbahçe maçındaki yönetimi için teşekkür ederiz.
tebrik: yönetimi tebrik etmek istiorum.
bir çok başarıyı birlikte kutladığımız ve bazen bizim çilemizi çeken ama her zaman çok çalışan hakem cüneyt çakırı fenerbahçe maçındaki yönetimi için tebrik ederiz.
tebrik başlığını hakkıyla kullanmak istedim
tebrik başlığını hakkıyla kullanmak istedim
teşekkür ederimbu tutumunu tebrik ediyorum![]()
hangi post oldugunu haliyle unuttum, söylersen yazabilirim ama yazan kişinin fikirlerinde bir değişiklik olmayacaktırNeden zırva oldugunu 1-2 cumle ile aciklasaydiniz onaylardim.
Evet dostum yonetım ekıbı olarak suan bu konu ıcın toplandıkallah aşkına şu belhanda konusundaki mıhımı kaldırın ya