Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

gsc uygulaması maalesef çok berbat

tapatalk ile girdiğimde de mesaj attığım konuya otomatik olarak üye yapıyor gerizekalı uygulama

uygulamdan girmek istiyorum daha pratik oluyor

tapatalk ideal

ama konuya üye yapması çok sıkıcı

başka forum uygulaması var mı bir bakayım tapatalk gibi
Nasıl kendi kendine abone yapar yav, emin misin bundan

Ben de kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım.

şimdi bildirim çanına düşen yazı

Tayfun İnce, GSC Haber Ozan Kabak: ''Galatasaraylıyım, Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok'' başlıklı konuya cevap yazdı. Bundan sonra daha fazla mesajda yazılmış olabilir.
Şuradaki tikleri kontrol et, belliki otomatik abone olma ayarın ve bildirimlerin açık.
Screenshot_20200601-134736.webp

Ayrıca bizim uygulama da tapatalk alt yapısını kullanıyor.

Bu da bizim uygulamanın ayarları. Abonelikle ilgili olanları kapatın, otomatik abone olmayı da kapatın.
Screenshot_20200601-134925.webp

abonelik konusunu hallettik

ama bu gösterdiğin tikler pasif bende. forumda biri mesajımı alıntı yaptığında telefona bildirim gelmiyor mesela

onu nasıl çözeceğiz
Çerezler çok birikince bildirimler sapıtıyor, bu da bizle alakalı değil yine tapatalkla alakalı. Dönemsel olarak bu sorunu çözseler de çerezler biriktikçe yine bozuluyor bazen yine alt yapı kaynaklı problemler oluyor.

Mesela bende uzun süredr problem olmadı ama senkronizasyon sorunu yaşıyorum, uygulamayı ve çerezleri sıfırlayıp tekrar kurmak şu an için uygulanabilir tek çözüm.

Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum . Keramettin Tanrıverdi'ye yazdım ama henüz ulaşamadım ( gerçi yazalı çok az zaman geçti ) bir de buradan yazayım dedim kim görürse bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim .

Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum . Keramettin Tanrıverdi'ye yazdım ama henüz ulaşamadım ( gerçi yazalı çok az zaman geçti ) bir de buradan yazayım dedim kim görürse bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim .

üyelik silinmesi diye bir şey yok malesef. nedenini özelden belirtsene

Geri
Üst Alt