- 26 Kasım 2012
- 185.541
- 258.078
- 5.998
Sa Danyal hocam
A.s önerilerime iştirak edior musun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa Danyal hocam
Her zaman!A.s önerilerime iştirak edior musun
redface talebimizi yükseltmenin diyetini ödüyormuşuz rengimVay arkadaş forumun 40 yıllık duayeni Bulut reis bile verenler ve severler kategorilerine doğru gidiyor.
redface talebimizi yükseltmenin diyetini ödüyormuşuz rengim
feda olsun
aynen öyle rengimMaho'da wow butonunu oyuncağa çevirdi. O butonun kalması ilginç.
uğur dayının yaşı da var. bu yaştan sonra nası bi tatminkarsızlık yaşadıysa artık hayattan.Vay arkadaş forumun 40 yıllık duayeni Bulut reis bile verenler ve severler kategorilerine doğru gidiyor.
E yapın adminimkesinlikle REDFACE ve SİNAN BİLGİN ihtiyaçlarımız karşılanmalıdır
Kırmızı surat ne anlamadım ki.
Edit. Ha redface olayını diyorsun, o zaten yok olmayan şeye olmasın diye kampanya mı yürütülür cahil.
yönetimde yumuşama var ha @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım @Danyal ArtemisGeri gelmesi için yönetim baskı altına alınıyor ve bir yumuşama var. Şimdiden başlarını ezmek gerekir diye düşünüyorum.
@Hayri CundGeri gelmesi için yönetim baskı altına alınıyor ve bir yumuşama var. Şimdiden başlarını ezmek gerekir diye düşünüyorum.
Severlere katılmak ister misinRahmi Serkan dayi olmus. Ugur reis Keramettin admin olmus. Danyal admin Gürkan karadeniz olmus. Ali kemal korkmaz düz ali kemal olmuş.( Bu arada foruma ara vermesini tavsiye ederim ).
Severlere katılmak ister misin