- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
ARKADAMDAN DEMOKRASİ ŞEHİDİ OLDU DERSİNİZ @Tahir Mahir Koç @Murat Onder @Mehmet Arslaner @Hayri Cund @Rahmi Y. SeverDayının uçurulması tartışılıyor şuanda kulislerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ARKADAMDAN DEMOKRASİ ŞEHİDİ OLDU DERSİNİZ @Tahir Mahir Koç @Murat Onder @Mehmet Arslaner @Hayri Cund @Rahmi Y. SeverDayının uçurulması tartışılıyor şuanda kulislerde
Arkandan severdi diyecekler dayıARKADAMDAN DEMOKRASİ ŞEHİDİ OLDU DERSİNİZ @Tahir Mahir Koç @Murat Onder @Mehmet Arslaner @Hayri Cund @Rahmi Y. Sever
ARKADAMDAN DEMOKRASİ ŞEHİDİ OLDU DERSİNİZ @Tahir Mahir Koç @Murat Onder @Mehmet Arslaner @Hayri Cund @Rahmi Y. Sever
Kaliteli 1 önerimahire ceza verir misiniz
mahire ceza verir misiniz
DİRENİYORUZ ÜSTADReis bari biraz dayan. Bak Necmi reis de uçtu. Daha buluşacaktınız, sende uçarsan haberleri kimden alacağız ?
Keramettin noldu neye direniyorsun?DİRENİYORUZ ÜSTAD
DİRENİŞ BİZİM KARAKTERİMİZDİR
YUMUŞAMAYIZ
ARKADAMDAN DEMOKRASİ ŞEHİDİ OLDU DERSİNİZ @Tahir Mahir Koç @Murat Onder @Mehmet Arslaner @Hayri Cund @Rahmi Y. Sever
Evet benimle aynı profil resmini kullanıyor çünküOha seni Keramettin zannettim. Avatara bakarak tanıyorum isimleri.
Tebrikler cok zekisinOha seni Keramettin zannettim. Avatara bakarak tanıyorum isimleri.
mahire ceza verir misiniz
Manyak mısın neden versinler ki?
Keramettin noldu neye direniyorsun?
adminlere #yumuşak demek gerekçesiyle @Keramettin TANRIVERDİManyak mısın neden versinler ki?
Allah yok din yalanYediğin banlarin zekatini vermeyi düşündün mü ?
Tahir Mahir Koç hakkında soruşturma başlatılmıştır.