Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Umalım da sayın yeni üyemiz kuş çıkmasın.

Bu durum değerli büyüğüm Hayri Cundu da hitabetinde renktaş ifadesini kullanması sebebiyle kuş olarak damgalayacak bir gelişme olacaktır.
İlk hesabım Ahmet Bilbey kullanıcı adlı hesap şifremi unuttum ve sıfırlama da yapamıyorum. Kayıtlı mailime kod gelmiyor. Cund kardeşi a çok tanıdım mesajinida hoş karsiliyorum

Benim mesajlarım daha ne kadar moderatör onayı na tabi kalacak. Birde sitede favori konuların olduğu manşet vardı o artık bende çıkmıyor. Kaldirildimi
Baya bir mesaj yazdiktan sonra veyahut sosyal medya dogrulmasi yapilana kadar. Bu son hususta moderator arkadaslardan birine mesaj atman gerekir.

Ben pm attim, bir kontrol ediniz.

Belli bi saniye belirleyip sayfanın o saniye dolunca alttaki diğer mesaja kendiliğinden oto bi şekilde inmesi çok iyi olur

Layk sayılarım neden sürekli düşüyor? 10 gün önce falan 5050 civarındaydı. 4960'lı sayılara düştü. Hata olmuştur falan dedim Tekrar 5000'li civara getirdim yeniden düştü. Teknik hata ise neden 2 kere düşüyor. Ha layk sayılarına bakan önemseyen birisi de değilim ama sadece garibime gitti.

Son zamanlarda mesaj sayımın eksildiğini fark ettim
Dün 22.000 olan mesaj sayim şu an 21.669 a düşmüş
Sebebini öğrenebilir miyim ?
Yedekleyip taşıdığımız konular bir sebepten kazara silindi ondan kaynaklı gitti mesajlar. Yedeklerden geri getirmeye çalışacağız bakalım.

Tapatalk yıllardır kullanıyorum bir kac forum için o yüzden düşünmüyorum. Forumda sorun var

Geri
Üst Alt