Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

.
askerde iken bir uzun donemin defterine denk geldim. kapak icine kocaman puntoyla 460 yazmisti.
bu 460 yazısinın icine kutular koymustu baktim yarisina kadar kutulari doldurmus
aksam yatarken bir kutu daha dolduruyor
..boyle safak bitene kadar :)

simdi ben kac sayacagim peki?
a) 3,5 gun
b) 120
c) 460
d) 2346959 gun

@Uğur İz sosyal medyasi olmayan nadir insanlardanim kafam rahat az insan cok huzur.
enver paşam vardi o da sosyal medyadan nefret ederdi. sende onu taklit etmeye çalısıyorsunn

.

enver paşam vardi o da sosyal medyadan nefret ederdi. sende onu taklit etmeye çalısıyorsunn
yok yaw .takiitle alakasi yok. o kim bu arada?adam ne iciyor yiyorsa paylasiyor.
her ani göz önünde. foto cekip atayim millet likelasin diye gezi mi yapilir mesela
bu yuzden sagda solda selfie cekmekten beyni guneste kalmis hurmaya dönmüş farkında degil.
oyle olmus ki birine bile fotodan bakip mesaj atiyor her sey sanal.
ben sevmiyorum bu tarz yasami. hayatim özelimdir öyle iki tikla anima bakamazsin

yok yaw .takiitle alakasi yok. o kim bu arada?adam ne iciyor yiyorsa paylasiyor.
her ani göz önünde. foto cekip atayim millet likelasin diye gezi mi yapilir mesela
bu yuzden sagda solda selfie cekmekten beyni guneste kalmis hurmaya dönmüş farkında degil.
ben sevmiyorum bu tarz yasami. hayatim özelimdir öyle iki tikla anima bakamazsin
kızları nasil buluyorsun peki madem sosyal medyan yok.

bana bu samimi gelmedi. bir taktigin varsa paylaş bizimle

Yapma yav? Bak sen.

Forum yönetimini tekrar boyle buyuk bir platformda bizleri toplayip bana gore cok adil bir sekilde siteyi idare ettigini belirterek bir sorumu ifade etmek isterim.

Site birkac saattir kasıyor. Bazen giremiyorum siteye. Acaba bu problem bilgi dahilinde mi? Hürmetler efendim

Edit: konu bilgi dahilindeymis. Okumamisim. Malum, takima sövmek ile meşguldum bu aksam

2 gündür gscimbom app kullanamıyorum.
App kendiliğinden kapanıyor.

Sildim yükledim Cache temizledim hiç bir işe yaramadı.

2 gündür gscimbom app kullanamıyorum.
App kendiliğinden kapanıyor.

Sildim yükledim Cache temizledim hiç bir işe yaramadı.
Ben de bir şey yok ama yurtdışında olanlarla için güvenlik sebebiyle IPlerde bir problem var şu an. Kısa sürede düzelecektir.

Siteyi browser da acik birakmama ragmen gunde 99 defa su tarz captcha cikiyor:

:
1610034037200.webp

1-2 gundur bu Captchayla ugrasiyorum..

Cumartesiden beri Tapadan ve GSC uygulamasından giriş yapamıyorum, tarayıcıdan giriş yapabiliyorum sadece. Yardım rica edebilirmiyim

Bende giremiyorum Andorid App ile.

Yurtdışı IPlere özel bir şeymiş okudum kadarıyla.

Forum, Çin/Rusya dan ddos atağı mi yiyor ?

Screenshot_20210108_135330.webp

Şimdi bu uyarıya göre anladığım kadarıyla bu kelimeleri kullanan otomatik ceza yiyecek diyorsunuz. Bu bağlamda forumda misal geçen akşam yemeğinde keb e p çı daydik" diyemez miyiz? Öyle bir korkuttunuz ki bitişik yazamadım!

IMG_20210108_165936.webp

Geri
Üst Alt