Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Kimin neyi ne amaçla yazdığını biliyoruz Muhittin.

Ha görüp cezayı siz veriyorsunuz; okey. Ben sözcükler yasaklı kelime olarak seçildi sandım. Hani bazen "kimse seni atmadı, sistem otomatik attı" diyorsunuz ya o yüzden öyle bir şey sandım.

Telefondan girince sayfa numaraları sayfanın en altında çıkıyor ama en üstte gözükmüyor
Pcde hem sayfanın en altında hem de en üstte gözüküyor
Telefon için de aynı şekilde ayarlanamaz mı ?

Ha görüp cezayı siz veriyorsunuz; okey. Ben sözcükler yasaklı kelime olarak seçildi sandım. Hani bazen "kimse seni atmadı, sistem otomatik attı" diyorsunuz ya o yüzden öyle bir şey sandım.
O uyarı birikmesiyle oluyor. Çok uyarı alanlar biriken puanlarla ceza yiyor otomatik olarak.

Screenshot_20210108-220745_Chrome.webp

Nasıl bir Yamuk? Bunu görünce tırstım.

Merhaba

Tapatalk'dan girmeye çalışıyorum ama malesef network error yazıyor ve giremiyorum.

Nasil halledebilirim?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210108-213805.webp
    Screenshot_20210108-213805.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 12
yurt disindayim ve uygulama calismiyor silip tekrar kurdum yine ayni 3 4 gündür calismiyor

1. instagram linkleri direk mesajda çıkmıyor twitter gibi bi el atılmalı

2. karanlık modda GSE ile Super Modların nicki okunmuyor nickleri açık renk gölgeli olursa iyi olur diye düşünüyorum.

3. yıllardır isteğim olan; nickimin Onur Cu olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Tapatalk, GSCimbom App uygulamalarında sorun var anladık ama ben misafir olarak forumda çok rahat gezebiliyorum. Șerafettin KOÇ hesabımla giriş yaptığımda forum çalışmıyor. Allah rızası için biriniz buna bir çözüm bulun. Geçici olarak başka bir hesap verin onla gitmeyi deneyim olmadı. Sorun hesapta mı nerede anlamış oluruz.

Tapatalk, GSCimbom App uygulamalarında sorun var anladık ama ben misafir olarak forumda çok rahat gezebiliyorum. Șerafettin KOÇ hesabımla giriş yaptığımda forum çalışmıyor. Allah rızası için biriniz buna bir çözüm bulun. Geçici olarak başka bir hesap verin onla gitmeyi deneyim olmadı. Sorun hesapta mı nerede anlamış oluruz.
Spam başvurular olmuş bazılarının ipleri muhtemelen çakıştığından senin hesabınıda spam algılamış gibi temizledim şimdi.

Spam başvurular olmuş bazılarının ipleri muhtemelen çakıştığından senin hesabınıda spam algılamış gibi temizledim şimdi.

Emrah ben de ne Tapatalk'tan ne de gsc uygulamasından giremiyorum. Network error diyor hep. Chrome üzeri girmeye çalışınca da önce aşağıdaki gibi birşey oluyor gsc sayfası açılmadan.

Screenshot_20210109-223050.webp

Emrah ben de ne Tapatalk'tan ne de gsc uygulamasından giremiyorum. Network error diyor hep. Chrome üzeri girmeye çalışınca da önce aşağıdaki gibi birşey oluyor gsc sayfası açılmadan.

Ekli dosyayı görüntüle 107656
Geçen hafta bir saldırı alınca güvenlik kalkanlarını devreye aldık :d datacentere ilettik yurtdışında yaşayanlar için bir problem var o da çözülecek.

Telefondan girince sayfa numaraları sayfanın en altında çıkıyor ama en üstte gözükmüyor
Pcde hem sayfanın en altında hem de en üstte gözüküyor
Telefon için de aynı şekilde ayarlanamaz mı ?
Olabilecek , kolay bir şey mi adminim @Emrah Yıldırım ?
Daha pratik olurdu sanki

Geçen hafta bir saldırı alınca güvenlik kalkanlarını devreye aldık :d datacentere ilettik yurtdışında yaşayanlar için bir problem var o da çözülecek.

Daha uzun sürer mi yav resmen eziyet gibi böyle. Uygulamaların kıymetini böyle şeyler olunca daha iyi anlıyorsun.

@Recep Yıldırım 5 gün uzaklaştırmaya neden olacak nasıl bir forum kurallarına uymamazlık var ?
laz apo yazmışsın ondan uyarı yemişsin daha önceki uyarılarından dolayı sistem 5 gün otomatik atmış
mesajını böyle raporlamışlar

(laz apo derken asagilayici ifade var, nasil ki kürt bilmem ne denmiyorsa laz da denmemeli bu hafife alinacak bir hareket degil not:laz degilim)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt