Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

laz apo yazmışsın ondan uyarı yemişsin daha önceki uyarılarından dolayı sistem 5 gün otomatik atmış
mesajını böyle raporlamışlar

(laz apo derken asagilayici ifade var, nasil ki kürt bilmem ne denmiyorsa laz da denmemeli bu hafife alinacak bir hareket degil not:laz degilim)
cuma 16.00 da duyuru yapılmış ben günler öncesinden yasak yedim laz gelimesinden ki görüyordum bu kelimeyi herkes kullanıyordu

cuma 16.00 da duyuru yapılmış ben günler öncesinden yasak yedim laz gelimesinden ki görüyordum bu kelimeyi herkes kullanıyordu
valla herkes kullanıyorsa raporlayın raporlanmasa büyük ihtimal gözden kacardı. başkası raporladıgı icin işlem yapılmış ayrıca daha önce 2 uyarın varmış o yüzden direk 5 gün atmış bu mesaj özelinde degil

tercihlerden bir bakar mısın saat dilimi kaç gözüküyor rdaş

Screenshot_2021-01-10-22-57-30-935_com.android.chrome.webp

Ya sen de ömründe 1 kez ban aldın söyleyip duruyon renktas 😂 hanımın amcasinin 10 yılda 1 İstanbul'a gidip de beleş otobüs kartı cikarttirmaya çalışması gibi
20 kez mi ban yemek lazım :D
İlk kez ban yedim onda da yarım saat geç açıldı rtaş +1liyorum işte senin şikayetini

Anahtar kelimeler çok kısa, çok uzun, veya çok genel olduğundan dolayı arama işlemi tamamlanamadı.

bu sorunu nasıl aşacağım

Özel mesajlaşmada grup konuşmalara girişmeye çalıştığımda 3. kişiden fazla olmaz uyarısı alıyorum.

yanlış hatırlamıyorsam radyo kurulması konusunda organize olurken 20 kişilik bir grupta söyleşi yapabilmiştik.

benim gibi sıradan üyelerde çoklu sohbet imkanı sunulabilir mi max. 6 yeterli fazlasına dayanamam

Geri
Üst Alt