Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Dün forum kendine reset attı 1 gün geriye gittik
Sistemi güncellediğiniz için tek seferlik bir sorun mu yoksa yine yaşayabilir miyiz @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ
Onun sebebi son sağlam yedeğe dönmüş olması güncellemeden ziyade.

Şu an durum stabil de bu bir güvenlik modülü, bilgisayarı son stabil çalıştığı noktaya döndürmek gibi.

Sorunlar bazen dışımızda gelişebiliyor.

Ben yüklenen hiç bir fotoyu göremiyorum sizde de böyle mı?
Screenshot_20210203-143046.webp

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onun sebebi son sağlam yedeğe dönmüş olması güncellemeden ziyade.

Şu an durum stabil de bu bir güvenlik modülü, bilgisayarı son stabil çalıştığı noktaya döndürmek gibi.

Sorunlar bazen dışımızda gelişebiliyor.
Şunu anladım ki hakikaten Forumsuz kalmak kötüymüş. :( Dostlardan ayrı kalmak hakikaten can sıkıcı oluyor.

Chrome dan giriş yapıyorum

1- Mesaj yazdığımız alana dokununca tepki vermiyor, sanki arkaplan fontuna dokunuyorum, resim gibi ne yazmaya başlıyor ne klavye açıyor, 3-5 yenilemeden sonra çalışıyor.

2- Bildirim çanım yanmıyor, yarısı gelmiyor neredeyse manuel kontrol ediyorum hep. Düzeltebileceğim bir yol var mı yoksa benimle alakalı değil mi.?

Forumdaki rütbe durumları neye göre oluşturuluyor? Ya da bunun bir sıralamasını gösteren grafik var mıdır?

Forumdaki rütbe durumları neye göre oluşturuluyor? Ya da bunun bir sıralamasını gösteren grafik var mıdır?

Teşekkür ederim.
12 yıldır üyeyim. Her daim takip ediyorum fakat çok fazla mesaj yazmıyorum. Genelde okuyorum.
Rütbelerin üyelik tarihinden hiç bir pay almıyor olması sanki biraz noksanlık.
Mesaj sayısını bir çok konuya kısa yanıtlar vererekde artırabilirsin.

Teşekkür ederim.
12 yıldır üyeyim. Her daim takip ediyorum fakat çok fazla mesaj yazmıyorum. Genelde okuyorum.
Rütbelerin üyelik tarihinden hiç bir pay almıyor olması sanki biraz noksanlık.
Mesaj sayısını bir çok konuya kısa yanıtlar vererekde artırabilirsin.

Rica ederim.

Daha cok mesaj demek = daha fazla aktiflik .

Burada 10 yildir uye olup neredeyse hic mesaj yazmayanlar da var. Bunlar aslinda 'gorunmez uyeler' , yani foruma katkisi olmayan uyeler de diyebiliriz aslinda.

Forumumuzu daha aktif hale getirebilmek icin daha cok mesaj yazilmalidir ve bu sebepten oturu mesaj sayisina gore rutbe ranklari olusmustur cunku en mantikli 'tesvik' sistemi budur forumlar icin.

Ondan ziyade ayri bir puan sistemimiz de var: bu puanlarin olusmasinda mesela uyelik tarihi, belirli mesaj sayisina gore, aldiginiz begeniler vb. gibi seyler ile puanlar topluyorsun.

1612470076061.png

Yinede oneriniz icin tesekkurler.

Rica ederim.

Daha cok mesaj demek = daha fazla aktiflik .

Burada 10 yildir uye olup neredeyse hic mesaj yazmayanlar da var. Bunlar aslinda 'gorunmez uyeler' , yani foruma katkisi olmayan uyeler de diyebiliriz aslinda.

Forum kulturunu daha aktif halde tutabilmek icin daha cok mesaj yazilmalidir ve bu sebepten oturu mesaj sayisina gore rutbe ranklari olusmustur cunku en mantikli 'tesvik' sistemi budur forumlar icin.

Ondan ziyade ayri bir puan sistemimiz de var: bu puanlarin olusmasinda mesela uyelik tarihi, belirli mesaj sayisina gore, aldiginiz begeniler vb. gibi seyler ile puanlar topluyorsun.

Ekli dosyayı görüntüle 112466

Yinede oneriniz icin tesekkurler.
700.Mesaj sonra ben şimdi otomatik prof mu olacağım

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt