- 28 Ekim 2014
- 3.364
- 2.041
- 913
Sıkıntı falan yaşamıyorum memnunum, ellerinize sağlık.
2014 yılında katılmışım ne çabuk geçmiş zaman anlamadım vallah
2014 yılında katılmışım ne çabuk geçmiş zaman anlamadım vallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sn adminimiz @Danyal Artemis tarafından yetki verilmesi gerekiyor ustadTartışma platformuna neden mesaj atamıyorum?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
tebrik, öneri, şikayet başlığına yazabiliyor olman beni sevindiriyor dayı.sn adminimiz @Danyal Artemis tarafından yetki verilmesi gerekiyor ustad
aynen rengo be nde şaşırıyorumtebrik, öneri, şikayet başlığına yazabiliyor olman beni sevindiriyor dayı.
kime zirzop dedin ustadSevgili yöbeticiler ve renktaşlarım,
Alanya maçından sonra bir futbolcumuza "zirzop" dedim diye 2 gün ban cezası aldım. Cezam az önce bitti.
1. Hiçbir uyarı vs olmadan tak diye banlanmak demokratik bir platformla uyuşmamaktadır.
2. "zirzop" bir küfür yada hakaret değildir. Kelimenin anlamı, "uygunsuz delice davranışları olan, aklına eseni yapan" demektir.
Bu tür haksız, yersiz ve kelimenin anlamını bile bilmeden yapılan uygulamalar, foruma olan aidiyeti azaltmaktadır. 11 yıllık bir üye olarak söylediklerimin dikkate alınacağını umuyorum.
Marcaoya dedim, yaptırdığı penaltı ve maçın sonundaki kırmızı kart olabilecek hareketinden dolayı. Önceki maçlarda da saçma sapan faulleri ve riskli hareketleri de vardı tabi.kime zirzop dedin ustad
Sevgili yöbeticiler ve renktaşlarım,
Alanya maçından sonra bir futbolcumuza "zirzop" dedim diye 2 gün ban cezası aldım. Cezam az önce bitti.
1. Hiçbir uyarı vs olmadan tak diye banlanmak demokratik bir platformla uyuşmamaktadır.
2. "zirzop" bir küfür yada hakaret değildir. Kelimenin anlamı, "uygunsuz delice davranışları olan, aklına eseni yapan" demektir.
Bu tür haksız, yersiz ve kelimenin anlamını bile bilmeden yapılan uygulamalar, foruma olan aidiyeti azaltmaktadır. 11 yıllık bir üye olarak söylediklerimin dikkate alınacağını umuyorum.
Senin hakem gibi ananı avradını. Pezevwnk.
Bu da katmeri olmuş demek ki. O mesajım anında editlendi, yani 10 saniye bile kalmadı. Cezalık bir durum yoktu. Kaldı ki o hakem fazlasıyla haketti.Merhaba Cenk,
Simdi gecenin bu saatinde ben senin icin bu durumu kontrol etme geregi duydum ve raporu tekrar okudum. 11 yillik uyeyim falan diyorsun eyvallah hepsi guzelde, ama neden ceza aldigini bilmiyorsun gordugum kadariyla.
Hangi mesajdan dolayi ceza aldigini suraya birakiyorum:
Zirzop dedin diye ceza almadin. Kufur imasinda bulundugundan dolayi 2 gun ceza aldin.
Bundan tam 1 ay once forumda kufurlerin ve argo tarzi mesajlarin cogalmasindan dolayi bir duyuru yayinladik ayrica. Bundan sonra bu tarz mesaj atan uyelere karsi cezai islem uygulanacaktir yaziyor.
link: https://www.gscimbom.com/threads/gscimbom-yonetiminden-duyurular.11826/page-32#post-12226799
Simdi bu cezanin haksiz bir ceza oldugunu soyleyebilirmiyiz?
Bu da katmeri olmuş demek ki. O mesajım anında editlendi, yani 10 saniye bile kalmadı. Cezalık bir durum yoktu. Kaldı ki o hakem fazlasıyla haketti.
Neyse diyelim ki kural kuraldır ve ben bizim takımdan taraftarfan olmayan birine yazdım ve ceza aldım. Kabul. Peki her zaman bu böyle mi, sanmıyorum, ben neler neler okuyorum burda, ama o yazanlar aktif diye yada kankaları var diye ceza falan almıyorlar. Bu bir gerçek. Asıl itirazım da buna zaten. Neyse, uzatmayayım, ilgine alakana ve açıklamana teşekkür ederim. Yöneticiler olarak unutmayın ki forum, onu seven ondan soğumayan üyelerle güzel, yoksa sadece bir web pagedir.
ustad her vakada farklı uygulamalar olabilir diye düşünüyorum amatör-gönüllü bir yönetim var sonuçta bu tip meseleleri makul karşılamak gerekirBu da katmeri olmuş demek ki. O mesajım anında editlendi, yani 10 saniye bile kalmadı. Cezalık bir durum yoktu. Kaldı ki o hakem fazlasıyla haketti.
Neyse diyelim ki kural kuraldır ve ben bizim takımdan taraftarfan olmayan birine yazdım ve ceza aldım. Kabul. Peki her zaman bu böyle mi, sanmıyorum, ben neler neler okuyorum burda, ama o yazanlar aktif diye yada kankaları var diye ceza falan almıyorlar. Bu bir gerçek. Asıl itirazım da buna zaten. Neyse, uzatmayayım, ilgine alakana ve açıklamana teşekkür ederim. Yöneticiler olarak unutmayın ki forum, onu seven ondan soğumayan üyelerle güzel, yoksa sadece bir web pagedir.
Tamamdır eyvallahCezan hakli bir ceza oldugunu kanitlarla gosterdim sana ve 11 yillik uyeysen ne zaman hangi durumlarda ceza alabilecegini cogu kisiden daha iyi bilmen gerekir. Rakip oyuncu, hakeme hepimiz zaman zaman sinirlenebiliyoruz ama bu seni hakli kilmaz.
Ayrica "O almiyor , sunun arkadasi var o yuzden ceza almaz" islerine girmesek iyi olur . Bilip bilmeden konusmak derim ben buna.
Baska uyelerin kafalarinda soru isareti olmasin diye sana neden ceza aldigini gosterdim sadece. Kabul edersin etmezsin onu sen bilirsin ama durum budur kisaca. Art niyetimiz yok, herkes burada kurallara uyacak isin ozeti bu. Aksi taktirde kufurlu ve argo mesajlarin onune gecilmiyor.
Bu konunun uzamasina gerek yok. Sana da iyi geceler diyorum.
Haklısın, bunu düşünüyorum ben de ama böyle surata çarpar gibi olunca insana koyuyor.ustad her vakada farklı uygulamalar olabilir diye düşünüyorum amatör-gönüllü bir yönetim var sonuçta bu tip meseleleri makul karşılamak gerekir
kötü niyetli uygulama yok bence bunu bilmek yeterli
evt ustad geçen gun keramettin de beni banlamıştıHaklısın, bunu düşünüyorum ben de ama böyle surata çarpar gibi olunca insana koyuyor.
Dany ne yaptın danyMerhaba Cenk,
Simdi gecenin bu saatinde ben senin icin bu durumu kontrol etme geregi duydum ve raporu tekrar okudum. 11 yillik uyeyim falan diyorsun eyvallah hepsi guzelde, ama neden ceza aldigini bilmiyorsun gordugum kadariyla.
Hangi mesajdan dolayi ceza aldigini suraya birakiyorum:
Zirzop dedin diye ceza almadin. Kufur imasinda bulundugundan dolayi 2 gun ceza aldin.
Bundan tam 1 ay once forumda kufurlerin ve argo tarzi mesajlarin cogalmasindan dolayi bir duyuru yayinladik ayrica. Bundan sonra bu tarz mesaj atan uyelere karsi cezai islem uygulanacaktir yaziyor.
link: https://www.gscimbom.com/threads/gscimbom-yonetiminden-duyurular.11826/page-32#post-12226799
Simdi bu cezanin haksiz bir ceza oldugunu soyleyebilirmiyiz?