- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Sorun yok bende de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetkini aldık haberin olsun.tartışma platformunda alınan yetkim ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı
forum üyelerine bu tavrınız hoş değil
aldığınızı biliyorum sebebi nedir?Yetkini aldık haberin olsun.
Taraftar forumu burası, karı kız işleri olmaz.Bende 1 öneride bulunmak isterim.
murat onder gibi uyeler konu iceriginden bagımsız şeyler yazdıgı icin kilitlenmişsevdiğiniz yemekler başlığı neden kitli
yemek yemediğimizi fln mı sanıyorsunuz
murat onder gibi uyeler konu iceriginden bagımsız şeyler yazdıgı icin kilitlenmiş
siz degerli üyelerimizin yazabilmesi icin konu acılmıştır
Hangi konular, örnek verebilir misinizForumda üyelerin üslup bozukluğundan şikayet eden süper moderatör vatandaşın forum konularında üyeleri belli başlı alıntılar yaparak tahrik etmesi. Sonra o üye buna ters bir cevap verse suç üyede olacak. Şimdiden buraya notu düşelim yoksa oyna devam diyorlar.
Hangi konular, örnek verebilir misiniz
Yöneticilik demek tam ciddiyet diye bir şey değildir ki zaten forumumuzda. Burda sorumluluk alan arkadaşlarımızın hepsi ben dahil, bir karşılık beklemeden gönülden yapıyolar bu vasıfları. Eğer o durumu kabullenemeyen varsa rapor eder "bana daha ciddi gelin" diye kendi aramızda konuşuruz biz zaten.Tabi ki forumda düzeni sağlamakla sorumlu bir yöneticinin üyelere kuş yemi göndermesi bence başlı başına bir sorumsuzluk örneğidir. Ayrıca yukarıda attığı iftirayı da kanıtlamasını bekliyorum. Tabi ki kanıtlayabilirse.
Yöneticilik demek tam ciddiyet diye bir şey değildir ki zaten forumumuzda. Burda sorumluluk alan arkadaşlarımızın hepsi ben dahil, bir karşılık beklemeden gönülden yapıyolar bu vasıfları. Eğer o durumu kabullenemeyen varsa rapor eder "bana daha ciddi gelin" diye kendi aramızda konuşuruz biz zaten.
Bir üyenin başka takım taraftarı olduğunu sizlerden önce biz kendi aramızda istişare etmiş oluyoruz zaten, yani çıkıpta üyelerin içinde bu başka takım taraftarı diyecek değiliz. O örnek verdiğiniz konuda net olarak Recep şakayla karışık bir gönderme yapmış, her yöneticinin yapısı tavrı başkadır.
ben de hala yetkimin neden alındığına dair bir geri dönüş alamadımBir de şu konu var. Dün burada maç esnasında bir yavaşlık vardı onu yazdım. Mesela daha önceki hafta maç sırasında forumda değildim ve daha önceki haftalarda yavaşlık şikayetleri olduğu dönemlerde de ben de yavaşlık olmadığını da burada bilgi olarak veren bir üyeyim buna rağmen gelip alakalı alakasız alıntılar yapması insanları yalancı durumuna düşürmeye çalışması hiç doğru değil. Bu yüzden bu konu ve davranışları takibimde olacak. Yok öyle iftira atıp çekilmek.
Ya salak salak konuşup canımı sıkma (Ünsal'a karşı üslubum konusunda laf atmaya çalışmasın kimse aramızdaki samimiyetten bu). Nasılki senin niye yaptığını biliyorsak sen de niye yaptığımızı biliyorsun. Bilmeyen üyeleri yanlış yönlendirme.ben de hala yetkimin neden alındığına dair bir geri dönüş alamadım
üzerime bezdirme uygulandığını görüyorum
İftira olarak algılamak yanlış, orda bir diyalog var. Orda alıntınızı yapıp sorabilirdiniz, hakaret küfür olmadıkca hiç bir yöneticinin sizi atacağı yok. Süper Moderatör diye giriş yapıyorsunuz, ve cevap versek atarlar diyorsunuz. Bunun bir örneği yok, haklı olduğunuzu düşündüğünüz konuda hakaret etmedikten sonra kim sizi neden atsınBir de şu konu var. Dün burada maç esnasında bir yavaşlık vardı onu yazdım. Mesela daha önceki hafta maç sırasında forumda değildim ve daha önceki haftalarda yavaşlık şikayetleri olduğu dönemlerde de ben de yavaşlık olmadığını da burada bilgi olarak veren bir üyeyim buna rağmen gelip alakalı alakasız alıntılar yapması insanları yalancı durumuna düşürmeye çalışması hiç doğru değil. Bu yüzden bu konu ve davranışları takibimde olacak. Yok öyle iftira atıp çekilmek.
İftira olarak algılamak yanlış, orda bir diyalog var. Orda alıntınızı yapıp sorabilirdiniz, hakaret küfür olmadıkca hiç bir yöneticinin sizi atacağı yok. Süper Moderatör diye giriş yapıyorsunuz, ve cevap versek atarlar diyorsunuz. Bunun bir örneği yok, haklı olduğunuzu düşündüğünüz konuda hakaret etmedikten sonra kim sizi neden atsın