- 23 Aralık 2008
- 65.066
- 62.895
- 5.103
soru forumu vardı bir ara kaldırıldı mı yoksa taşındı mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni küfür gerekçesi ile , ile sezon sonuna kadar banlamanız mümkün mü ?
Rica olunca dayanamayıp her seferinde açtırıyorum banımı.
Varsa böyle bir imkan teşekkür ederim şimdiden.
sana yardımcı olabilirim istersen renktaş.Beni küfür gerekçesi ile , ile sezon sonuna kadar banlamanız mümkün mü ?
Umudunu kaybetmeBeni küfür gerekçesi ile , ile sezon sonuna kadar banlamanız mümkün mü ?
Hic iyi gelmiyor futbol takip etmek. Yensek de yenilsek de tüm zamanımın içine sıçıyormuş gibi hissediyorum.ne gerek var yawnereye gidiyorsun
Umudunu kaybetme
İkinci seçenek olarak cepde bulundurayım bu imkanısana yardımcı olabilirim istersen renktaş.
Az once Sergen'i kendi istegi uzeri banladim 16 Mayis'a kadar ama cocuk oyuncagi degil bu, yani zit pit ac kapat olmaz. At dersem atarim o yuzden iyi dusun derim.Beni küfür gerekçesi ile , ile sezon sonuna kadar banlamanız mümkün mü ?
Aynısını bende düşünüyorum. Neyse sağlık olsun, görüşmek üzereHic iyi gelmiyor futbol takip etmek. Yensek de yenilsek de tüm zamanımın içine sıçıyormuş gibi hissediyorum.
Galatasarayın olduğu yerde ümit tükenmez hiçbir zaman. Sebeplerim çok başka.
İkinci seçenek olarak cepde bulundurayım bu imkanı![]()
At gitsin adminim.Az once Sergen'i kendi istegi uzeri banladim 16 Mayis'a kadar ama cocuk oyuncagi degil bu, yani zit pit ac kapat olmaz. At dersem atarim o yuzden iyi dusun derim.
up1. ismimi Onur Cu yaparsanız sevinirim.
2. şu dark mode'da s.modlar ve gse'lerin nicklerini gölgeli yapın KİM OLDUĞU BELLİ OLMUYOR ALLAH RIZASI İÇİN EL ATIN YAHU GÖZLERİM BOZULDU BU KİM DİYE BAKMAKTAN
Tercihlerden saat dilimini +03:00 yap1. Konu açarken üye görüşü ekleyemedim yeni arayüzde. Nasıl yapılıyor?
2. Ya forumun saaati bozuk ya benim. Falcao gol attığında yazılan yorumlarda saatler böyle görünüyor:
Ekli dosyayı görüntüle 117136
Tercihlerden saat dilimini +03:00 yap
Ben de öyle. Normal gözüküyor
hemen acilen mod görevine kankaTercihlerden saat dilimini +03:00 yap
Ben de öyle. Normal gözüküyor

hemen acilen mod görevine kanka
vaktim yok deme 7/24 forumdasın![]()
Nisanda başlıyor okulhemen acilen mod görevine kanka
vaktim yok deme 7/24 forumdasın![]()
hemen acilen mod görevine kanka
vaktim yok deme 7/24 forumdasın
murat mod olduktan bir gün sonra forumAdminler dikkate alalım bu meseleyi lütfen