Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Hoto pato hobaa samba samba kebaaa samba sambaaaa woopprrr sambaaa

Torobbyonggoo sarakebaa
Bunun anlamı ne peki hocam? Okuması da zor. İnsanlar okurken vakit kaybettiği için zamanlarını çaldığın için engellemiş olabilirler mi acaba?

Tebrik edecek bir şey yok bilakis kınıyorum. Yönetimi kınama başlığı olmadığı için buraya yazıyorum.

Şunca zamandır forumda yazıyorum ikinci hesabım, üçüncü hesabım yok.

Can Ayhan diye biri Ahmed Arif Kesen diye şutlanmış. Bir baktım Can Ayhan 2010 girişli. Ahmed Arif 2021'de banlandı. Bu forumun safı ben miyim bir tek! Ben de ikinci üyelik istiyorum. Rezalet.

Tebrik edecek bir şey yok bilakis kınıyorum. Yönetimi kınama başlığı olmadığı için buraya yazıyorum.

Can Ayhan diye biri Ahmed Arif Kesen diye şutlanmış. Bir baktım Can Ayhan 2010 girişli. Ahmed Arif 2021'de banlandı. Bu forumun safı ben miyim bir tek! Ben de ikinci üyelik istiyorum. Rezalet.
ikinci hesabi yönetim vermiyor manyak herif. adamlar kendileri aliyor :red: :red:

sen once bir hesabın hakkını ver sonra ikinciyi ucuncuyu kovalarsın

Geri
Üst Alt