- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Haaa!@Musap Aydinli yı blockladınız mı rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haaa!@Musap Aydinli yı blockladınız mı rtaş
Olabilir Hayri@Musap Aydinli yı blockladınız mı rtaş
Banlanınca hiçbir şekilde forumda takılamıyoruz,konu okuyamıyoruz
Yokmudur bunun bi çaresi a dostlar
Dr Mehmet: virüse karşı elimizde çok büyük 1 koz var, virüse yakalanmamakBanlanınca hiçbir şekilde forumda takılamıyoruz,konu okuyamıyoruz
Var tabi, forum kurallarına uyup banlanmamakBanlanınca hiçbir şekilde forumda takılamıyoruz,konu okuyamıyoruz
Gizli modda girBanlanınca hiçbir şekilde forumda takılamıyoruz,konu okuyamıyoruz
Reddedilmesini talep ediyorummuhterem yönetimden morutan başlığındaki banımın kaldırılmasını arzu ediyorum
mümkün olursa çok müteşekkir olurum
Bu bölümde yazabilmek için yetki almanız gerekmektedir. Yetki için ADMİNİSTRATOR ile iletişime geçiniz.Genel Türkiye Gündemi isimli konuyu okurken yazma yetkiniz yoktur diye bir ifade yazıyor. Bu ifade hangi konularda ve kimlere çıkıyor merak ettim. Ya da şöyle sorayım ben neden yazamıyorum. Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim peki bu şekilde olmasının sebebi nedirBu bölümde yazabilmek için yetki almanız gerekmektedir. Yetki için ADMİNİSTRATOR ile iletişime geçiniz.
ciddi konular olduğu içinTeşekkür ederim peki bu şekilde olmasının sebebi nedir
Sakıncalı gifler avatar yapılırBir GIFi Avatar olarak kullanma funksiyonu getirmeyi düsünüyormusunuz?