- 27 Ocak 2010
- 138.981
- 105.203
- 5.648
ne zaman görüceztema değiştiriyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman görüceztema değiştiriyoruz
Sabırlı olmamız gerekiyor hocam.ne zaman görücez
aynı dertten bende mustaribimBu soru daha önce soruldu mu bilmiyorum ama özelden maks. 3lü grup yapabiliyoruz neden daha fazla kisi ekleyemiyoruz gruba
Bu soru daha önce soruldu mu bilmiyorum ama özelden maks. 3lü grup yapabiliyoruz neden daha fazla kisi ekleyemiyoruz gruba
Baslangic olarak 4lü yapabilirsek fazlasiya müteşekkir olurum admirimSize kaç lazım
Gruba karşıyız ama belirli ölçüde saygı duyuyoruz o yüzden 3 iyi.Bu soru daha önce soruldu mu bilmiyorum ama özelden maks. 3lü grup yapabiliyoruz neden daha fazla kisi ekleyemiyoruz gruba
lan dedigin adamla tartıştıgın için raporlamış ondan 1 uyarı yemişsin 3 uyarı puanı oldugu icin ceza yemissin. gerizekalı diyen adama 1 uyarı puanı verilmiş 3 uyarı olunca oda banlanır. cezalar ne kadar uyarı aldıgına göre ne kadar cok ceza aldıgına göre otomatik olarak ceza süresini kısaltıp uzatıyor sonuc olarak adalet herkese lazımbotlar mı veriyor manuel olarak mı veriliyor bilmiyorum ama ortada bir adaletsizliğin ve eşitsizliğin olduğu aşikar. şöyle örnek verirsek, 2 gün önce bir forum üyesine gerizekalı diyen ismini vermek istemiyorum ama kolpa diye başlayan şahıs 1 gün bile ceza almazken ben şakasına takılmak için lan dedim diye 1 gün ceza verildi. söyleyin burdan birisine gerizekalı demek serbest cezası yoksa lan demek yerine gerizekalı diyelim biz de.
ceza sistemini beğeniyorum, 3 hata yapmayan kimse ceza almıyor çok güzellan dedigin adamla tartıştıgın için raporlamış ondan 1 uyarı yemişsin 3 uyarı puanı oldugu icin ceza yemissin. gerizekalı diyen adama 1 uyarı puanı verilmiş 3 uyarı olunca oda banlanır. cezalar ne kadar uyarı aldıgına göre ne kadar cok ceza aldıgına göre otomatik olarak ceza süresini kısaltıp uzatıyor sonuc olarak adalet herkese lazım

yaptıgı olaya bağlı küfür falan ederse normal olarak banlayabiliyoruzceza sistemini beğeniyorum, 3 hata yapmayan kimse ceza almıyor çok güzel![]()
1 ay suresi var her puanınBenim ceza puanım kaç şu anda birde ne zaman sıfırlanıyor banlanınca mı =)
Recep ustadim anladığım kadarıyla 1 ay icerisinde 2 defa küfretme hakkımız oluyor üyelere.. Doğru mu?1 ay suresi var her puanın
ceza puanın yok
hayır uyarıları ufak şeylere yapıyoruz geneldeRecep ustadim anladığım kadarıyla 1 ay icerisinde 2 defa küfretme hakkımız oluyor üyelere.. Doğru mu?