Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
2si de efsanemiz renktaş..Yüzde yüz katılıyorum sana murat renkdas. Jupp derwallin bile onurlandırıldıgı güzide forumumuzda fatih hoca olmaması üzücü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2si de efsanemiz renktaş..Yüzde yüz katılıyorum sana murat renkdas. Jupp derwallin bile onurlandırıldıgı güzide forumumuzda fatih hoca olmaması üzücü.
Transfer forumuna onun ismini vericez.
Fatih Terim Transfer Forumu
forum istatistikleri ve online listesi hala yok.

forum yonetıcısı ıle ıletısıme gecınızGScimbom mobil uygulamasına girmeye çalışırken 'Geçersiz Lisans' hatası veriyor. "Bu forum şuan için bu uygulamada mevcut değildir. Lütfen, forum yöneticiniz ile iletişime geçin."
Çözümü nedir bu hatanın
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş hesabın yanlış 13 olmuş yinede sen bilirsin10 senedir bu forumdayım insan bir rütbr verir ayıptır ya
Aynı sorunu bende yaşıyorum ?GScimbom mobil uygulamasına girmeye çalışırken 'Geçersiz Lisans' hatası veriyor. "Bu forum şuan için bu uygulamada mevcut değildir. Lütfen, forum yöneticiniz ile iletişime geçin."
Çözümü nedir bu hatanın
bende düzeldi şimdi üstadAynı sorunu bende yaşıyorum ?
Transfer forumuna onun ismini vericez.
Fatih Terim Transfer Forumu
Bunu mesele yapmayalımmesajlar geç yollanıyor
vakitBunu mesele yapmayalım
Bende de düzelmiş Kağan hocam şimdi gördüm =)bende düzeldi şimdi üstad
Macbook air in yerine pro alırsan bu problem çözülür diye düşünüyorum Vasfmesajlar geç yollanıyor
GScimbom mobil uygulamasına girmeye çalışırken 'Geçersiz Lisans' hatası veriyor. "Bu forum şuan için bu uygulamada mevcut değildir. Lütfen, forum yöneticiniz ile iletişime geçin."
Çözümü nedir bu hatanın