Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ulan dün sandıklar açılmadan gece yine dombıra müziği çalabilir dedik diye genel sohbet bölümünde yorum yapmamı engellemişler!! Tartışma platformunda 3 gün önce üye olmuş adamlar yorum yazabilirken bizi banlamışlar!! Çok demokratik modlarımız var tebrik ederim.

Başta levent ve Şevki olmak üzere forumdaki şakirt renktaşlarımızı tebrik ederim seçimi kazandılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genel sohbet kısmına yorum yazmamı engelleyen mod kim acaba?

Ulan dün sandıklar açılmadan gece yine dombıra müziği çalabilir dedik diye genel sohbet bölümünde yorum yapmamı engellemişler!! Tartışma platformunda 3 gün önce üye olmuş adamlar yorum yazabilirken bizi banlamışlar!! Çok demokratik modlarımız var tebrik ederim.

Az once bir kontrol ettim ama senin olayin bir kac yil oncesine dayaniyor. Daha once TP bolumunde yetkin varmis zaten ama o zamanlar ne yapmissan artik black list'e alinmissin. Bunu da bilmen lazim senelirdir giremiyorsun zaten oraya. Yetkisi alinan uyelere tekrar yetki verilmiyor ayrica.

Az once bir kontrol ettim ama senin olayin bir kac yil oncesine dayaniyor. Daha once TP bolumunde yetkin varmis zaten ama o zamanlar ne yapmissan artik black list'e alinmissin. Bunu da bilmen lazim senelirdir giremiyorsun zaten oraya. Yetkisi alinan uyelere tekrar yetki verilmiyor ayrica.
bir şey yapmadım işte bende bilsem ne yaptığımı? ne küfür kullandım ne hakaret ettim. 17-25 aralık zamanıydı yanılmıyorsam emrah yıldırım moddu o zaman. kendisi de söylese de bilsem.

genel sohbet kısmında dün neden ban yedim açıklayabilir misiniz? ban yemeden önce yazdığım yorumlar ortada ne küfür ne de hakaret var.

bir şey yapmadım işte bende bilsem ne yaptığımı? ne küfür kullandım ne hakaret ettim. 17-25 aralık zamanıydı yanılmıyorsam emrah yıldırım moddu o zaman. kendisi de söylese de bilsem.

genel sohbet kısmında dün neden ban yedim açıklayabilir misiniz? ban yemeden önce yazdığım yorumlar ortada ne küfür ne de hakaret var.
Konu dışı mesaj atmak yaziyor orada sebep olarak. Baska konularda secim muhabettine izin veremeyiz. Zaten o diger konu da aksam kilitlendi o yuzden.

Konu dışı mesaj atmak yaziyor orada sebep olarak. Baska konularda secim muhabettine izin veremeyiz. Zaten o diger konu da aksam kilitlendi o yuzden.
TP kısmı zaten belli bir arkadaş grubuna özel herhalde. sürekli aynı 11-12 kişi yorum yazıyor. yorum yazmanız modların insafına kalmış gibi bir şey. bir şey diyemem zaten. sitenin sahibi ve moderatörleri sizlersiniz yapacak bir şey yok.

üzüntü emojisi gibi bişey eklense ya bazen çok ihtiyaç oluyor emoji derken mesaj tepkisinden bahsediyorum

Bugünlük konu kapatma meselesini doğru bulmuyorum
Onca sandıktan hatalı sonuç twitleri gelirken en azından seçim gündem başlığı açık kalmalıdır düşüncesindeyim
Katılıyorum. Sosyal medyada yer yerinden oynuyor şu an. Maç esnasında kapatmak daha doğru, daha 1.5 saat var maça

Bugünlük konu kapatma meselesini doğru bulmuyorum
Onca sandıktan hatalı sonuç twitleri gelirken en azından seçim gündem başlığı açık kalmalıdır düşüncesindeyim
Maça henüz 50 dk varken ülkemizin gündemini ilgilendiren en önemli husus ile ilgili konu başlıklarının kapatılmasını doğru bulmuyorum
Başka gün eyvallah maç havasına girelim
Ama bugünlük bu es geçilebilir düşüncesindeyim

Konu bu kadar alevlenmişken
Kapatmanın çok manasız olduğunu düşünüyorum
Konunun açılmasını rica ediyorum
Olayın boyutu çok büyük

Aksam TSI 23.00'te tekrar secim konusu acilacaktir. Sunu da belirtmek isterim ki burasi siyaset forumu degil, senin benim herkesin 1 oy verme hakki var burada 3-4 uyenin birbiriyle konustugu konunun ulkede gundem olmasini beklemiyorsunuz umarim. Sonucta burasi Galatasaray Taraftar Forumu. Maci bosverip siyaseti daha fazla onem duyan ve konusmak isteyenler olabilir onlar isterse Twitter'dan veya baska platformlardan devam edebilirler.

Ahmed Arif Kesen'in ihraç edilmesi bugüne bakınca büyük haksızlık olarak duruyor. Şu an bile aynı şekilde davranan kaç kişi var.

Standardı olmayan bir uygulama olarak göze çarpmakta.

Geri
Üst Alt