- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
özledik rengim geri sayımda herkesLigi sallayan mı var dayı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özledik rengim geri sayımda herkesLigi sallayan mı var dayı?
operada acıyox twitleri otomatik açmıyor xenforo'nun buna bi updatesi var mı
mobil opera cıksoperada acıyo
edgede benımde acmıyor
Şimdi bu beşiktaş denilen kulüp Rashica'yı açıklarken büyük ihtimalle küfürlü 1 şekilde gönderme yapılacak.Bu konuyu tekrar gündeme getirmek isterim.Maç başlıklarında logoları da küçük olmalı bence ek olarak..Küçük kulübün maç başlıklarında başlıkta yazan B harfinin de küçük yazılmasını öneriyom..
Eşiniz kimdir? Burada pek kadin uyeler bulunmuyor da.Selamlar 5 subattan bu yana üyeyim eşim burada çok takılıyor diye bende fanatik cimbomlu olduğum için kayıt olmuştum. Fakat hala mesajlarim onay almadan gitmiyor. Bu şekilde forumu kullanmam çok zor oluyor yardımlarınızı bekliyorum
Eray EmeklierEşiniz kimdir? Burada pek kadin uyeler bulunmuyor da.
O nasil oluyor yav? Fake isim mi kullaniyorsunuz?Eray Emeklier
lpg taktırmış olabilir mi ?O nasil oluyor yav? Fake isim mi kullaniyorsunuz?
Hayir eşimin ismi doğru. Bende burda bu kadar erkek icerisinde kadin ismi kullanmayayim diye erkek ismi kullandimO nasil oluyor yav? Fake isim mi kullaniyorsunuz?
niye hanımefendi. gscimbom.com.tr üyeleri adına size teessüf ediyorum. gscimbom üyeleri hayvan değildir.Hayir eşimin ismi doğru. Bende burda bu kadar erkek icerisinde kadin ismi kullanmayayim diye erkek ismi kullandim
Hocam noldu bu iş? Hala post atamıyor hanım. Evliliğim tehlikeye giriyor ey Gsc adminleri lütfen yardım edinBen sizi Keramettin beye yonlendiriyorum o bu konuya hakim olabilir cunku esiniz cezali gozukmekte;
@Keramettin TANRIVERDİ
@Eray Emeklier
@Berkay Emeklier