- 17 Ağustos 2009
- 41.897
- 30.283
- 3.448
Bu konuyla ilgili çalışma var mı @Emrah YıldırımYeni gönderi yazılan konular 'bold' gözükmüyor bir süredir. Benimle mi alakalı yoksa genel bir sorun mudur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuyla ilgili çalışma var mı @Emrah YıldırımYeni gönderi yazılan konular 'bold' gözükmüyor bir süredir. Benimle mi alakalı yoksa genel bir sorun mudur?
Okunmuş mesajlar beyaz, okunmamışlarda ise arka plan gri fontta aslında. Telefonda biraz belirgin değil bakacağız.Bu konuyla ilgili çalışma var mı @Emrah Yıldırım
Siz daha iyi bilirsiniz ama bana sorarsanız okunmayan konu başlıklarının "bold", okunanların "normal" yazması çok daha ayrıştırıcı bir özellikti.Okunmuş mesajlar beyaz, okunmamışlarda ise arka plan gri fontta aslında. Telefonda biraz belirgin değil bakacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 285199
Bi bakalım çalışmalar yapacağız genel olarakSiz daha iyi bilirsiniz ama bana sorarsanız okunmayan konu başlıklarının "bold", okunanların "normal" yazması çok daha ayrıştırıcı bir özellikti.
3 Noktaya tıkla renkdasCevap yazma alanında font edit, resim ekleme vs. gibi özellikler bende birden kilitlendi. Nasıl düzeltebilirim?
Konular tam gözükmeli bence üstad
oynama ayarlar ile dostum
Mavi yazilar koyu temada adapte olmuyor(beyaz cercevede keza oyle)
Ben uzaktan izliyorum sadece.oynama ayarlar ile dostum
Sampiyonluk günü proda çıkış olmaz arkadaslar ne yapiyorsunuz @Hakan Sarı