Bazı mesajlar beni gerçekten rahatsız ediyor (eleştiri kaynaklı değil eleştiriye ve yeni görüşlere, önerilere her zaman açığız) sadece cevap vermek için yazıyorum. Kimse üzerine alınmasın lütfen, birisine tepki olarak yazmıyorum.
1) Burası kâr amacı gütmeyen bir platform ve gönüllük esasına göre ilerliyoruz. Amacımız Galatasaray'a ve taraftarlarımıza bir nebze de olsa hizmet sağlayıp ortak bir platformda buluşmak ve bunları yaparken biz herhangi bir kazanç sağlamıyoruz. Kazanç sağlamadığımız gibi harcamalar kendi cebimizden çıkıyor ve bütün yöneticilerimiz ellerinden gelen desteği tamamen içlerinden geldiği için veriyorlar. Bunun sebebi ise 2006 yılında kurulmuş bu platformun varlığını sürdürmeye çalışmak. Ancak bunları sağlamaya çalışırken bazı yorumlar gerçekten ağır olabiliyor.
2) Zaman zaman sistemsel değişiklikler yapıyoruz ve bu değişiklikler bazen maç günlerine denk gelebiliyor veya önceden başlıyor ama maç günü tamamlanabiliyor. En basitinden tema değişimi. Siz tema olarak görünüyorsunuz sadece ama arka planda sunucu gibi bir çok alanda çalışmalar yapılıyor. Ancak unuttuğunuz bir şey var bizler 7/24 forum için çalışıp forumdan para kazanalım, forumda yatıp kalkalım kafasında değiliz. Bizlerinde çalıştığı bir iş yeri, bizlerinde bir özel hayatı var. Veya bizlerde sizler gibi maç izliyoruz. Bu sebeple bazı değişikliklerin süresi uzayabiliyor. Bazı hataların bizde farkındayız. Ama bazı üyeler sanki kölesiymişiz gibi yorumlar yapıyor. Sadece sabırlı olunması gerekiyor.
Yine de gösterdiğiniz sabır ve bize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Hep birlikte yeni şampiyonluklar görmeye devam edeceğiz. Çok yaşa GSCimbom.