- 3 Haziran 2015
- 53.861
- 61.859
- 3.963
Elzembeşiktaş forumu mu burası ?
bu siyah beyaz ağırlık nedir .
neden sürekli tema ile oynanıyor. bilmediğimden soruyorum . elzem mi yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elzembeşiktaş forumu mu burası ?
bu siyah beyaz ağırlık nedir .
neden sürekli tema ile oynanıyor. bilmediğimden soruyorum . elzem mi yani
Forumdaki en uzun mesajini yazmis olabilirsinkoyu tema için naçizane tavsiyelerim:
*yazı renkleri biraz açılmalı
*profil fotoğraflarının opacity'leri biraz kısılmalı, hover olduğunda normal rengine dönebilir, bazıları çok renkli bu yüzden göz yoruyor
*entry içlerine biraz padding verilmeli, çok iç içe geçiyor her şey, hatta gerekirse kapalı renkte bir border eklenebilir
*kullanıcıların nerede yaşadığı vs. çok önemli değil, sol taraf uzadıkça uzuyor. 1 cümlelik entry bile girilse minimum 400-500px height kaplıyor o alan kullanıcı bilgileri yüzünden
*kullanıcı rütbe ve rank konusuna hiç değinmiyorum, zaten o renkler dark ve light temaya göre tekrar şekillendirilmeli, gs efendisi rütbesi light temada güzel görünürken dark temada kötü görünüyor haliyle. bunlar dark-light'a göre ayrı ayrı değerlendirilmeli
*profil bilgileri kısmındaki mesaj sayısı, beğeni sayısı, puan vs. opacity'leri kısılmalı, foruma giren kisi direkt mesaja odaklanmalı. kullanıcının mesaj sayısı vs. kimsenin umrunda olmaz. mesajı atan kişi biraz açık renk olabilir sadece
aşağıya bu söylediklerimi içeren bir görsel biraktim
Ekli dosyayı görüntüle 286984
koyu tema için naçizane tavsiyelerim:
*profil fotoğraflarının opacity'leri biraz kısılmalı, hover olduğunda normal rengine dönebilir, bazıları çok renkli bu yüzden göz yoruyor
*entry içlerine biraz padding verilmeli, çok iç içe geçiyor her şey, hatta gerekirse kapalı renkte bir border eklenebilir
*kullanıcıların nerede yaşadığı vs. çok önemli değil, sol taraf uzadıkça uzuyor. 1 cümlelik entry bile girilse minimum 400-500px height kaplıyor o alan kullanıcı bilgileri yüzünden
*kullanıcı rütbe ve rank konusuna hiç değinmiyorum, zaten o renkler dark ve light temaya göre tekrar şekillendirilmeli, gs efendisi rütbesi light temada güzel görünürken dark temada kötü görünüyor haliyle. bunlar dark-light'a göre ayrı ayrı değerlendirilmeli
*profil bilgileri kısmındaki mesaj sayısı, beğeni sayısı, puan vs. opacity'leri kısılmalı, foruma giren kisi direkt mesaja odaklanmalı. kullanıcının mesaj sayısı vs. kimsenin umrunda olmaz. mesajı atan kişi biraz açık renk olabilir sadece
zamanla olacağını düşünüyorum onlarınkoyu tema için naçizane tavsiyelerim:
Bu mevzu yüzünden forumu okurken gözlerim ağrıyor 3 gündür. Çok ara bir renk kullanılmış yazılarda gözleri yoruyor baya.Koyu temada, metin mevcut rengiyle okunması zor olduğu için biraz daha açık olabilir. Aşağıda 2 numaralı grafikte, metnin nasıl daha rahat ve okunabilir hale gelebileceğini görebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 287088
Ebenin diyecem o olacak.turuncu bordo olacakken
siyah beyaz kartal yuvası olduk
ne diyeyim..
Gedsoncu diyecekler diye mi siyah beyaz yazamadinBeyaz siyah tema kötü değil bence
Gedsoncu olduğum doğrudurGedsoncu diyecekler diye mi siyah beyaz yazamadin
Korkma abi bu kadar linc yemekten