- 23 Aralık 2008
- 65.041
- 62.876
- 5.103
Toplantiya katilmayi talep ediyorum. ! Yeni fikirler bulmakta iyiyimdirr.Noel tatilinden sonra senelik moderasyon toplantisinda degerlendirecegiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplantiya katilmayi talep ediyorum. ! Yeni fikirler bulmakta iyiyimdirr.Noel tatilinden sonra senelik moderasyon toplantisinda degerlendirecegiz.
Sadece kişilere varBilmediğimden soruyorum başlık "yoksay", "engelle" özelligi var mı?
Kişiden kişiye ve siciline göre değişiyor cezalar, ağır ceza durumu genel anlamda olmadığını belirtmek isterim.Ceza sistemi cok agir gozden gecirilmesini rica ediyorum.. Mactaki anlik sinirle edilen kufurler 1 aydan basliyor 2 hafta falan olsa iyi olurdu.. Buradaki herkes GS sevdalisi edilen kufurler de art niyetten degil iradeye hakim olamamaktan maslesef
Kişiden kişiye ve siciline göre değişiyor cezalar, ağır ceza durumu genel anlamda olmadığını belirtmek isterim.
Ayrıca her hafta maçlarda küfür eden biri ile ayda yılda bir küfür edeni bir tutamayız.
Cok kufreden uye zaten kendine hakim olabilse etmez diye dusunuyorum
Bir de sicil kismina ilaveten uyelik yili - aktiflik gibi konular da hafifletici sebep olarak eklenebilir..
Yazin 2 ay gelen kisilerle daimi uyelerin bir farki olmali bence
huso benle birlikte 100 ban yedin ne anlatiyon moonwatcher huso
ban yemekte sikinti yok da artik 1 aydan basliyor benim banlar agir oluyor forumdan bu kadar uzak kalmak .. Eskiden ne guzel 1 hafta 10 gun bir sekil geciyordu
Topçulara ve hocaya edilen küfürlerle verilen cezalar az bile. Bu takım her şartta ve koşulda desteği hakkediyor küfürü değil. 3 sene kirilmadik rekor bırakmadilar ama en ufak tokezlemeye hakları yok. Eleştiri yapılmalıdır ama küfre müsade etmeyeceğiz.Ceza sistemi cok agir gozden gecirilmesini rica ediyorum.. Mactaki anlik sinirle edilen kufurler 1 aydan basliyor 2 hafta falan olsa iyi olurdu.. Buradaki herkes GS sevdalisi edilen kufurler de art niyetten degil iradeye hakim olamamaktan maslesef
PP'ne kravat tak belki cezani hafifletirlerCok kufreden uye zaten kendine hakim olabilse etmez diye dusunuyorum
Bir de sicil kismina ilaveten uyelik yili - aktiflik gibi konular da hafifletici sebep olarak eklenebilir..
Yazin 2 ay gelen kisilerle daimi uyelerin bir farki olmali bence
İş görür. TeşekkürlerSadece kişilere var
Ama o kişinin açtığı konuları da görmüyorsun o durumda
BRAVO AhbertAna avrat küfür serbest olmalı ama GS düşmanlarına tabi
-Ayakkabım yok diye üzülüyordumban yemekte sikinti yok da artik 1 aydan basliyor benim banlar agir oluyor forumdan bu kadar uzak kalmak .. Eskiden ne guzel 1 hafta 10 gun bir sekil geciyordu
Topçulara ve hocaya edilen küfürlerle verilen cezalar az bile. Bu takım her şartta ve koşulda desteği hakkediyor küfürü değil. 3 sene kirilmadik rekor bırakmadilar ama en ufak tokezlemeye hakları yok. Eleştiri yapılmalıdır ama küfre müsade etmeyeceğiz.
Sami K.
İmparator Üye