Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Bilmediğimden soruyorum başlık "yoksay", "engelle" özelligi var mı?

Ceza sistemi cok agir gozden gecirilmesini rica ediyorum.. Mactaki anlik sinirle edilen kufurler 1 aydan basliyor 2 hafta falan olsa iyi olurdu.. Buradaki herkes GS sevdalisi edilen kufurler de art niyetten degil iradeye hakim olamamaktan maslesef

Ceza sistemi cok agir gozden gecirilmesini rica ediyorum.. Mactaki anlik sinirle edilen kufurler 1 aydan basliyor 2 hafta falan olsa iyi olurdu.. Buradaki herkes GS sevdalisi edilen kufurler de art niyetten degil iradeye hakim olamamaktan maslesef
Kişiden kişiye ve siciline göre değişiyor cezalar, ağır ceza durumu genel anlamda olmadığını belirtmek isterim.

Ayrıca her hafta maçlarda küfür eden biri ile ayda yılda bir küfür edeni bir tutamayız. Onun dışında küfürün nereye gittiği de önemli yani bir çok unsur var.

Kişiden kişiye ve siciline göre değişiyor cezalar, ağır ceza durumu genel anlamda olmadığını belirtmek isterim.

Ayrıca her hafta maçlarda küfür eden biri ile ayda yılda bir küfür edeni bir tutamayız.

Cok kufreden uye zaten kendine hakim olabilse etmez diye dusunuyorum :)
Bir de sicil kismina ilaveten uyelik yili - aktiflik gibi konular da hafifletici sebep olarak eklenebilir..
Yazin 2 ay gelen kisilerle daimi uyelerin bir farki olmali bence

Bir de sicil kismina ilaveten uyelik yili - aktiflik gibi konular da hafifletici sebep olarak eklenebilir..

huso benle birlikte 100 ban yedin ne anlatiyon moonwatcher huso

Topçulara ve hocaya edilen küfürlerle verilen cezalar az bile. Bu takım her şartta ve koşulda desteği hakkediyor küfürü değil. 3 sene kirilmadik rekor bırakmadilar ama en ufak tokezlemeye hakları yok. Eleştiri yapılmalıdır ama küfre müsade etmeyeceğiz.

Sami K.
İmparator Üye

PP'ne kravat tak belki cezani hafifletirler

ban yemekte sikinti yok da artik 1 aydan basliyor benim banlar agir oluyor forumdan bu kadar uzak kalmak .. Eskiden ne guzel 1 hafta 10 gun bir sekil geciyordu
-Ayakkabım yok diye üzülüyordum
-Yolda gezerken karşımdan gelen ayağı olmayan bir adam gördüm

Benimkiler 4 aydan başlıyor küfür falan da yok

Topçulara ve hocaya edilen küfürlerle verilen cezalar az bile. Bu takım her şartta ve koşulda desteği hakkediyor küfürü değil. 3 sene kirilmadik rekor bırakmadilar ama en ufak tokezlemeye hakları yok. Eleştiri yapılmalıdır ama küfre müsade etmeyeceğiz.

Sami K.
İmparator Üye

"Okan senin yapacagini isi..." demek bence "hoca degil" demekten daha hafif

Hüsnü Ayabakan

Akil İnsan

2 gündür foruma doğru düzgün erişemiyorum hatta daha fazla olabilir, warp vpn açtığımda rahat bir şekilde girebiliyorum. Bugun sadece burayla alakalı olmadığı farkettim bazı sitelere giriş yapılamıyor loading problemi var, forumun hitlerinde düşüş var mı ? ülkede bir bant daraltma mı yapılıyor yoksa cloudflare ile alakalı sorunlardan dolayı mı oluyor bilmiyorum ama fena bir internet problemi var.

Forumda erişim sorunu mu var warp açık halde zor yükleniyor sayfalar hatta bazen yüklenmiyor bile

Geri
Üst Alt