Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Hocamıza hakaret etmişsin. Hakaret ettiğin için uyarı almışsın uyarı puanında dolduğu için sistem otomatik atmış
Hakaret mi etmişim? O mesajımı görmek isterdim. Elimden geldiğince kimseye hakaret etmemeye çalışırım. Öyle ise sistemin eline sağlık.. cevap için teşekkürler renkdaş

Son düzenleme:
Hakaret mi etmişim? O mesajımı görmek isterdim. Elimden geldiğince kimseye hakaret etmemeye çalışırım. Öyle ise sistemin eline sağlık.. cevap için teşekkürler renkdaş
IMG_7952.webp

Camper bot reklamindan okuyamiyorum mobilde forumu - daha ilginci 2 yildir falan aratmadim camper marka urunleri.

isim değişikliği istek başlığı
kapatılması kabul edilmeyen başlık türü.
zira insanlar büyür, değişir; alınan nickler bazen ergenlikte kalır. “xXdarklordXx” ile ömür geçmez. forum yönetiminin de “bunu sen seçtin, çek” dememesi gereken yerdir.

Ney forum puanlariyla Gscstore dan profil cercevsi satislari mi?
hay hayy gsc mağazası olursa çok mutlu oluruz. likelarımızı satar premium bir hesaba dönüşmek için eklentiler satın alırdık.

aklımda nickimin yanına bir lolipop emojisi ekleme fikri var.

Hala sorun ayni. Mac boyunca foruma giremedim. Sayfalar asiri agir aciliyor.

Mesaj atabilmek icin 40 kere sayfayi yenilemem lazim. Öglen gayet iyiydi. Maca dogru sayfalar cok agir acilmaya basladi, hala da öyle. Sorunun benden kaynaklandigini düsünmüyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim.

Mesaj atabilmek icin 40 kere sayfayi yenilemem lazim. Öglen gayet iyiydi. Maca dogru sayfalar cok agir acilmaya basladi, hala da öyle. Sorunun benden kaynaklandigini düsünmüyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim.
Habil bey bütün maç forumdaydık hiç sıkıntı yaşamadık biz internetinizde 1 problem olabilir mi

Çerezler ile alakası yok maç günleri İnternete bir şey yapıyorlar son 1 yıldır var bu. Lig maçlarında Bant daraltma yapıyorlar ama trt de yayınlananlarda noluyor bilmiyorum. Ben sorunu forumla alakalı sanıyordum arkadaşların evinde maç izlerken onların wifi ile girdiğimde forum yağ gibi akıyordu. Uydunet mi ne öyle bir şey kullanıyorlardı. Telekom tarafındaki ısp'de çok büyük totoşluklar yapıyorlar ama ne yaptıklarını bilmiyorum networkcu bir renkdaşımız varsa info versin hele.

Geri
Üst Alt