Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Dün Okan hocaya ithamlarda bulunan üyeye gereken cezayı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu konuda eklemek istediğim bir şey o şahıs geri döndügünde aynı şekilde devam ederse süresiz forumdan ihraç edilmesini talep ediyorum. Eleştirini adam gibi yaparsın hiç sıkıntı yok ama Galatasaray hocasına pedofil benzetmeleri yapan bir üyenin bu forumda kesinlikle yeri olmamalı.

Dün Okan hocaya ithamlarda bulunan üyeye gereken cezayı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu konuda eklemek istediğim bir şey o şahıs geri döndügünde aynı şekilde devam ederse süresiz forumdan ihraç edilmesini talep ediyorum. Eleştirini adam gibi yaparsın hiç sıkıntı yok ama Galatasaray hocasına pedofil benzetmeleri yapan bir üyenin bu forumda kesinlikle yeri olmamalı.

Her kimki Gsnin hocasına beşiktaşlı bilmem ne ortamlarında takılıyor diyip muhabbet yapıyorsa kendi adına şerefsiz karaktersiz namussuzdur

bence hafif bile cezası adam kafayı yemiş takıntıdan bütün gün sallıyor adama hakaretvari

epstein gibi iğrenç bi olayla bile bir araya getirmesi son radde olmalıydı bunu fbli şerefsiz twitter trolleri bile yapmaz

Geri
Üst Alt