Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Şahit olduğum bir mevzu var haksızlık karşısında susamam Özgür Özel nickli arkadaşı tanımam

Feramuz dün Özgür özel nickli adamın ailesindeki kadınları kastederek hakaret etti net şekilde şahit olduk mesaj orda editlenmediyse

Özgür de Feramuzun ailesine küfür etti bunun üzerine. Özgür 2 ay ban almış Feramuz hala yazıyor forumda.

Bu adil değil. İlk adamın ailesini karıştıran seviyeyi düşüren Feramuz. Adil olunsun arkadaşlar hiç hoş değil tek taraflı ceza
@Targutay Sabancı şikayeti neticesinde loglar incelenmiş cezada indirime gidilmiştir

özgür beyin 2. kez birini tehdit etmesi neticesinde cezası affedilmemiştir

feramuzun aileye küfrü görülmemiş tahrik ettigi icin konudan atılmıştır

Olayin icinde feramuz denen mahlukat varsa, mutlaka haksizdir.

Kufur cezasi varsa mac onu ve icerisinde şom agizlilik da ceza kapsamina girsin lutfen. Negatif enerji salip duruyoruz.

Kural ihlalinden 3-4 gün banlanan renktaşlarımızı Juventus maçına özel cezalarını kaldıralım mı? (Cafer, Hayri vs)

Tarihi bir maça çıkıyoruz, o gün forumu okumak - yazmak herkes çok ister.

O gün turu geçeceğiz inşallah, forumda hep beraber kutlamak daha güzel olur.

Kural ihlalinden 3-4 gün banlanan renktaşlarımızı Juventus maçına özel cezalarını kaldıralım mı? (Cafer, Hayri vs)

Tarihi bir maça çıkıyoruz, o gün forumu okumak - yazmak herkes çok ister.

O gün turu geçeceğiz inşallah, forumda hep beraber kutlamak daha güzel olur.
Normal cezalar konusunda olmaz ama bir kontrol edeyim.

2009-2012 arası forumun altın yıllarında aktifken bu rütbeler var mıydı hiç hatırlamıyorum yaw ben, çok fazla rütbe var. Bu rütbelerin sıralamasını ve manasını gösteren bi tablo var mı?

Engelli üyelerin foruma yazması kurallar gereği doğru bir uygulama fakat dmden yazması niye yasak?

Sonuçta ben engellemiyorum, yasaklı üyeler benim şahsıma mesaj atabilirler.
Sonuçta onlar yasaklı kaynak paylaşmıs yada küfretmiş üyeler, birer katil gibi davranılmamalı.

Hadi dmlerini açalım ve forumu eskisinden daha havalı gözükmesini sağlayalım

2009-2012 arası forumun altın yıllarında aktifken bu rütbeler var mıydı hiç hatırlamıyorum yaw ben, çok fazla rütbe var. Bu rütbelerin sıralamasını ve manasını gösteren bi tablo var mı?
⬇️

Engelli üyelerin foruma yazması kurallar gereği doğru bir uygulama fakat dmden yazması niye yasak?

Sonuçta ben engellemiyorum, yasaklı üyeler benim şahsıma mesaj atabilirler.
Sonuçta onlar yasaklı kaynak paylaşmıs yada küfretmiş üyeler, birer katil gibi davranılmamalı.

Hadi dmlerini açalım ve forumu eskisinden daha havalı gözükmesini sağlayalım
Bu teknik olarak mumkun degil, zaten biliyorsun da oylesine yazmak icin yaziyorsun iste.

Geri
Üst Alt