GSCimbom
Tebrikler, Öneriler, Şikayetler
Emrah Yıldırım

Tebrikler, Öneriler, Şikayetler Sayfa 419

Emrah Yıldırım ·

Cevap
8,4K
Okunma
311,3K
Sayfa
419/419
Bu ara herkes peşinde ,biri degerli avatarınla alay eder biri mahlasın ile..
Şu şekil forumu terk etmek şart olmuştur.

affet ağabey

images
İsteğini şu şekil analiz etmekteyim.

Harika işler çıkarıyorsunuz tebrik ederim.
Emek veren herkese minnettariz. Naçizane ufak bir isteğim var. Kullanıcı adları normale donse iyi olur. Nedimlerden başlasak hatta Süper olur.
Elbette sırf şakasına yapılan isim değişikliklerine bir şey diyemem,
Ancak ben mesleki bir durumdan dolayı burada sizlerle beraber rahat rahat yazabilmek, konuşabilmek için isim değiştirdim. Zaten günün sonunda yönetim kim kimdir biliyor, olası bir hukuki durum gerektiği takdirde.

Belki benim durumumda olan başkaları da vardır, bilemem. O nedenle normal kullanıcı adına döndüğüm taktirde benim için çok sıkıntılı olur.

Elbette sırf şakasına yapılan isim değişikliklerine bir şey diyemem,
Ancak ben mesleki bir durumdan dolayı burada sizlerle beraber rahat rahat yazabilmek, konuşabilmek için isim değiştirdim. Zaten günün sonunda yönetim kim kimdir biliyor, olası bir hukuki durum gerektiği takdirde.

Belki benim durumumda olan başkaları da vardır, bilemem. O nedenle normal kullanıcı adına döndüğüm taktirde benim için çok sıkıntılı olur.
sen de mi jartiyer satıyorsun?

Bir önerim daha olacak yasaklı kaynaklar sürekli güncellendiği için göz önünde ya da önemli bir yerde olması iyi olabilir diye düşünüyorum.

Mesela X kişi yasaklandığı zaman forumda net bir yerde görürsek güzel olur ya da genel bildirim gelirse o da olabilir

Buranın en sağ tarafına yasaklı kaynaklar yapılabilir diye düşünüyorum.

1791359433284.webp