- 22 Kasım 2008
- 5.898
- 0
- 1.331
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler
Fener şampiyon olursa falan foruma üye fenerliler mesaj yazamasın.
Fener şampiyon olursa falan foruma üye fenerliler mesaj yazamasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol konusacak herkesin basimizin uzerinde yeri var Ertugrul, yoldan sapanlara izin vermeyecek Yonetici arkadaslarimiz.
TU rutbesinde denisiklik mi var ya ?? Ben TU olduğumdan beri yok bi denişiklik galiba ....
Denişiklik değil değişiklik var evet![]()
Pembeydi sarı-kırmızı oldu rütbe imajı![]()
Bizim burda degisiklik diyeni adeta dövuyorlar hocam![]()
Ben Telefondan girdiğim zaman sarı kırmızı gördum dün gece ama bir sorun var sandım , benim PCde eskisi gibi , nasıl bi sorun olabilir ya??
Çerezlerden dolayı öyledir.
F5 yap sayfayı değişir.![]()
Sık sık internet explorer bu internet sayfasını açamıyor hatası veriyor forumdayken. Sorunu nasıl çözebilirim?
İnternet Explorer kullanmayarak.![]()
Ne kullanayım peki? Anlamam pek bu işlerden de.
Chrome tavsiye ederim. Hem daha hızlı, hem de daha sorunsuz bir şekilde girebilirsin.
Burdan indirebilirsin.
Bir de böyle sorunlar olduğunda, tarayıcı fark etmeksizin çerezlerini temizleyip öyle denersen, sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Galatasaray futbolcusuna kazma demek hakaretmiş yahu burası resmi bir kurum değil arz edelimli mesajlar yazalım isterseniz kimse futbolcular kalaylansın demiyor da ama Servet gibi adama kazma dendiği için (ki diyen Maradona) konum kapanıyor demek ki birileri Maradona'dan iyi biliyor futbolu.