Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Fener şampiyon olursa falan foruma üye fenerliler mesaj yazamasın.

Futbol konusacak herkesin basimizin uzerinde yeri var Ertugrul, yoldan sapanlara izin vermeyecek Yonetici arkadaslarimiz.

TU rutbesinde denisiklik mi var ya ?? Ben TU olduğumdan beri yok bi denişiklik galiba ....

Denişiklik değil değişiklik var evet :p

Pembeydi sarı-kırmızı oldu rütbe imajı :)

Bizim burda degisiklik diyeni adeta dövuyorlar hocam :D

Ben Telefondan girdiğim zaman sarı kırmızı gördum dün gece ama PCde eskisi gibi Pembeli gorunuyor , nasıl bi sorun olabilir ya??

Bizim burda degisiklik diyeni adeta dövuyorlar hocam :D

Ben Telefondan girdiğim zaman sarı kırmızı gördum dün gece ama bir sorun var sandım , benim PCde eskisi gibi , nasıl bi sorun olabilir ya??

Çerezlerden dolayı öyledir.

F5 yap sayfayı değişir. ;)

Nereye yazacağımı bilemedim,buraya yazayım dedim

Galatasaray Efendileri rütbesini almışım,teşekkür ederim.

Sizinle birlikte, forumumuzda yazan diğer saygıdeğer Galatasaray forumları adminlerine en uygun rütbenin bu olacağını düşündüm. ("Daha önce neredeydin?" derseniz, "aklıma gelmedi" derim :).)

Sık sık internet explorer bu internet sayfasını açamıyor hatası veriyor forumdayken. Sorunu nasıl çözebilirim?

Ne kullanayım peki? Anlamam pek bu işlerden de.

Chrome tavsiye ederim. Hem daha hızlı, hem de daha sorunsuz bir şekilde girebilirsin.

Burdan indirebilirsin.

Bir de böyle sorunlar olduğunda, tarayıcı fark etmeksizin çerezlerini temizleyip öyle denersen, sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Chrome tavsiye ederim. Hem daha hızlı, hem de daha sorunsuz bir şekilde girebilirsin.

Burdan indirebilirsin.

Bir de böyle sorunlar olduğunda, tarayıcı fark etmeksizin çerezlerini temizleyip öyle denersen, sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Böyle daha iyi, sağol.:tiphat:

Forumda provokasyon yasak değil sanırım zira Serhat Türkel devamlı provokasyon peşinde gibi bunu farklı yorumları sindiremeyen biri olduğum için söylemiyorum devamlı genel kanının aksine ilgi çekmeye çalıştığı için söylüyorum.

Galatasaray futbolcusuna kazma demek hakaretmiş yahu burası resmi bir kurum değil arz edelimli mesajlar yazalım isterseniz kimse futbolcular kalaylansın demiyor da ama Servet gibi adama kazma dendiği için (ki diyen Maradona) konum kapanıyor demek ki birileri Maradona'dan iyi biliyor futbolu.

Galatasaray futbolcusuna kazma demek hakaretmiş yahu burası resmi bir kurum değil arz edelimli mesajlar yazalım isterseniz kimse futbolcular kalaylansın demiyor da ama Servet gibi adama kazma dendiği için (ki diyen Maradona) konum kapanıyor demek ki birileri Maradona'dan iyi biliyor futbolu.

Kimsenin kişisel egosu için forumun adını kulüp bazında kötüye çıkartmam. Gerçekliği bile tartışılan ve güncel olmayan bir haberi durduk yere açıyorsan art niyet ararım. Konuyu kilitlemek için de geçerli bir mazeret olur.

Maradona kokainman diye konu acak biz de ona cevap olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt