Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

AKP'nin ülkesindeyiz Merih,normaldir.

Gözümüzü alıştırıyorlar işte.

Ne alakası var, Reklamı Google veriyor. Bu başka bir parti de olabilirdi.

Unutmayalım ki o google reklamlarında Fenerbahçe reklamları bile yayınlandı. Aynı durumdan rakip takım taraftarları da mağdur kaldı, Galatasaray reklamları yayınlandı.

Google reklamı tıklama başına siteye para kazandırıyor.

Bu para da bildiğim kadarıyla çok cüzi bir ücret.

Ama mesela bir senelik süreçte domain parasını karşılayabilir.

Kodlardan kaldırılması mümkün. Seçimlerden sonra bu reklamlar bitecektir. Muhtemelen bu süreçte siteye kaybettireceği para 10 TL'yi geçmez.

Ama konu ekonomik olduğu için bir yandan altını çizerek söyliyim suçlayıcı bir yazı değil bu. Sadece bir fikir.

Aslanyurekliler.com | Gsfans.org | Scoutgs.com

Assagida linklerini verdiginiz bu sitelerin uzerlerine tiklandiginda yeni bir sayfada acilmasini oneririm. Su an tikladiginizda Gscimbom'u terkediyorsunuz..

Google reklamı tıklama başına siteye para kazandırıyor.

Bu para da bildiğim kadarıyla çok cüzi bir ücret.

Ama mesela bir senelik süreçte domain parasını karşılayabilir.

Kodlardan kaldırılması mümkün. Seçimlerden sonra bu reklamlar bitecektir. Muhtemelen bu süreçte siteye kaybettireceği para 10 TL'yi geçmez.

Ama konu ekonomik olduğu için bir yandan altını çizerek söyliyim suçlayıcı bir yazı değil bu. Sadece bir fikir.

Bu reklamlardan ayda binlerce dolar kazananlar var hocam kaldırılması siteye zarar verir tık durumlarını bilmesem de.

Forumda açık var gençler. Kendi kendimize özel mesaj atabiliyoruz.

Mail adreslerinizdeki taslaklar secenegi gibi kullanabilirsiniz o halde.

@ Batu Han Dediginiz dogru fakat gunde 15-20 kisinin ziyaret ettigi siteler icin gecerli. Aylik odememiz gereken server ve ek masraflar var, bunun yaninda baslatmak istedigimiz yeni projeler icin de bu reklamlarin destegine. O yuzden kaldirmamiz biraz zor gibi.

Turuncu scout rutbesini geri getirme imkaniniz var mi? Bir kac önerilerini begendigim üye secip scout forumunu canlandirmak istiyorum.

Turuncu scout rutbesini geri getirme imkaniniz var mi? Bir kac önerilerini begendigim üye secip scout forumunu canlandirmak istiyorum.

GSE verip tagı GSC Scout yaparız. Daha önce konuştuğumuz o mail grubu projesini de üstlenirsen çok sevinirim hocam:)

Birkan kardes, avrupadaki transfer söylentileri baya artti, yurt disinda yasayan üyelerin katilabilecegi projeyi ne zaman baslatacaksin?

Transfer konusuna alakasiz bir resim koydum diye konuya erisimim kesildi. Konuya yazma yetkimin alinmasini anladimda, konuyu okuyamamak ne alaka? Konuya tikladigimda direk engel mesaji cikiyor. Mesaj yazma yetkim alindi bari okuma yetkime dokunmasaydiniz..

Transfer konusuna alakasiz bir resim koydum diye konuya erisimim kesildi. Konuya yazma yetkimin alinmasini anladimda, konuyu okuyamamak ne alaka? Konuya tikladigimda direk engel mesaji cikiyor. Mesaj yazma yetkim alindi bari okuma yetkime dokunmasaydiniz..

Okuma hakkını verip, yazma hakkını alsak daha mı iyi olur? Ki bu durum MYC oluyor.

O karşılaştığınız ceza kaldırılır ve muhemelen yazma cezası verdiğimiz gün kadar sürede kaldırılır. Yeterki cezanızı anlayın ve tekrar yapmamaya gayret edin.

Okuma hakkını verip, yazma hakkını alsak daha mı iyi olur? Ki bu durum MYC oluyor.

O karşılaştığınız ceza kaldırılır ve muhemelen yazma cezası verdiğimiz gün kadar sürede kaldırılır. Yeterki cezanızı anlayın ve tekrar yapmamaya gayret edin.

Farkli konularin farkli kurallari oldugu icin uyeye forumun genelini kaplayan ceza yerine sadece o konu kapsaminda ceza verilmesi guzel. Lakin benim anlayamadigim neden adamin "okuma" hakki elinden alinsin. Konuya yazamama yeterli bir ceza degil midir zaten? Okumak isteyen forumdan cikis yapar, cookie'sini silip yine okur. Ama uyeyi forumdan cikis yapmaya zorlamanin manasini hala cozebilmis degilim.

İstek, dilek ve şikayetlerimizi ifade eden bir başlık açılsa da bu linki yeni yönetime gönderseniz nasıl olur?

Örneğin ben;

1-GSTV'nin ücretsiz olmasını,

2-GSStore'nin yeniden yapılandırılarak sorunların giderilmesini,

3-galatasaray.org'dan kulüple iletişim kurarak dilek ve şikayetlerimizi iletebilmeyi talep ederdim.

Bunda 2 sakınca var;

1-) Kulübün bu konuda iletişim linki var, herşeyi oraya yazabiliyorsunuz. Dolasıyla orası daha mahrem ve sorunların uluorta konuşulmaması için kulüp tarafından tercih edilmekte.

2-) Bu yönde bir konu açarsak, içinde alakasız, daha kötü bir varsayımla seviyesiz yada uygunsuz olabilecek, kulüp yetkililerinin gözünde GSCimbom.com saygınlığına zarar verebilecek mesajlar yazılabilir.

Bunlara rağmen açalım diyorsak, bu riskleri minimize etmek için konuyu ASY forumunda açabileceğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt