Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Modlar ingilizce hakaret edince ceza almıyor mu?

hemde bir etnik grubun diline edilen hakaret. ;)

Birincisi Modların cezaları farklıdır, MYC yerine farklı cezaları vardır, sürekliliği halinde ise görevlerinden alınırlar. Bugünlerde çok sorulduğu için açıklama zorunluluğu duyuyorum.

İkincisi hangi mesaj hakkında yorum yaptığınızı bilmiyorum raporlarsanız ilgileniriz.

Birincisi Modların cezaları farklıdır, MYC yerine farklı cezaları vardır, sürekliliği halinde ise görevlerinden alınırlar. Bugünlerde çok sorulduğu için açıklama zorunluluğu duyuyorum.

İkincisi hangi mesaj hakkında yorum yaptığınızı bilmiyorum raporlarsanız ilgileniriz.

Bu forumda yabancı dillerin konuşulduğu topic var ya ,

GSCimbom Foreign Forums

burada bir arkadaşımız Kürtçe topic açmış.

ve orada Sercan Üstün isimli Mod kardeşimiz bu dile ingilizce hakaret etmiştir.

ve bu hakareti Enes Sever tarafındanda silinmiştir

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-foreign-forums/65652-forum-kurdi.html

4. ve 5. mesaj arasına dikkat . Silinen yer.

Mesajların sol alt köşesinde ünlem şeklinde mesajı moderatöre bildir butonu var, öğrenelim lütfen.

Ee peki ceza verildimi, bunu paylasin bari?

Uyardik seklinde gecistirilecek bir konu degil bu bildigin terbiyesizlik, insanlarin dillerine boktan demek sana mi düstü?

Falakaya da yatırdık, günlük düzenli olarak on şınav çekecek 1 hafta boyunca, bir de forumdaki çöpleri toplayıp 40 dakika tek ayak üstünde bekleyecek.

Allah icin biri üstüme toprak atsin beyler.

Bilmem, söylenebilecek bir yaptirim örnegiydi, bir bilgim yok.

İnsanların özellikle bu dönemlerde en çok hassasiyet duyduğu bir konu Türk-Kürt meselesi. Adamın biri gelip bu kavga ortamında sevilmeyen bir toplumun diliyle ilgili konu açıyorsa sonucuna katlanacaktır. Bu kadar hassas bir konuyu açma cüreti gösteren insan sonucunda bu tip şeylerin çıkabileceğini de bilmeliydi. Kaldı ki onu herhangi bir üye yazsa o da ceza almazdı, almayacaktı da. Bu söylediğim de sadece açılan konuda bahsedilen dil için geçerli. Irkçılık gibi gözükebilir ama değil, bu ülkede kimse Japonca'ya veya Rusça'ya karşı hassas değil o dile hassas olduğu kadar.

Sanırım yeterli bir açıklama olmuştur, fazla büyütmeyin.

Ben dikkat çekilmesi yere vurgu yaptığımı düşünüyorum.

İnsanların özellikle bu dönemlerde en çok hassasiyet duyduğu bir konu Türk-Kürt meselesi. Adamın biri gelip bu kavga ortamında sevilmeyen bir toplumun diliyle ilgili konu açıyorsa sonucuna katlanacaktır. Bu kadar hassas bir konuyu açma cüreti gösteren insan sonucunda bu tip şeylerin çıkabileceğini de bilmeliydi. Kaldı ki onu herhangi bir üye yazsa o da ceza almazdı, almayacaktı da. Bu söylediğim de sadece açılan konuda bahsedilen dil için geçerli. Irkçılık gibi gözükebilir ama değil, bu ülkede kimse Japonca'ya veya Rusça'ya karşı hassas değil o dile hassas olduğu kadar.

:SS::o

Sertaç...! Ayıp mı? Aslanım demek ayıp ama senin üyeyi tiye alman normal.

Üyeyi tiye falan almadım. Üyeye açıklama yapılıyor ve üye ısrarla aynı şeyi soruyor. Hayır, ne yapmamızı bekliyorsunuz ki? Adama MYC verirsek burada diğer MYC alanları kim takip edecek? O işleri kim yapacak.

Ayrıca, yazdığım espritüel bir şey, ne dalga geçme amacım vardı ne de üyeyi başımdan savma.

acabilmeli sertac

yok oyle bir sey

adamlarin dili istedigini yapar

ne kadar az istisna o kadar guzel hayat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt