Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Adamın biri gelip bu kavga ortamında sevilmeyen bir toplumun diliyle ilgili konu açıyorsa sonucuna katlanacaktır.

Sevilmeyen bir toplum?

Sonucuna katlanacaktir?

Bildigin irkcilik, bildigin fasizm!

Akli basinda bir yöneticimiz bu konuyla ilgili bir aciklama yapmayacaksa bosuna beklemeyelim.

Sevilmeyen bir toplum?

Sonucuna katlanacaktir?

Bildigin irkcilik, bildigin fasizm!

Akli basinda bir yöneticimiz bu konuyla ilgili bir aciklama yapmayacaksa bosuna beklemeyelim.

Sensin ırkçı, sinirlendirme beni. Ben sevmiyorum veya sonucuna katlanır diye tehdit vari bir şey söylemedim. Orada yazdığım bu ülkedeki genel kanı. Bunun böyle olduğunu bilmeyen de YOK!. Aklı başında yönetici yok da senin aklını başına getirebilirim. Yazılanı iyi oku.

İşte bak kesiştiğimiz noktaya değineyim ozaman, demekki algı problemi yaşanabiliyormuş. Bende aslanım ( aslan parçası ) kelimesinde hiç bir ayıp aşağılama yada olumsuz bir yön görmediğim gibi tamamen onure etme ve gayet samimi bir şekilde kullandığımı düşünüyorum ama burada kimse birbirini tanıyamadığı için ki seninde açıklamanda olduğu gibi alakasız algı değişikliliği oluyormuş...! Hem beni ilgilendirmzki MYC yada senin yada yönetim olarak vereceğin ceza-uyarı her neyse işte ben anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum

Üyeyi tiye falan almadım. Üyeye açıklama yapılıyor ve üye ısrarla aynı şeyi soruyor. Hayır, ne yapmamızı bekliyorsunuz ki? Adama MYC verirsek burada diğer MYC alanları kim takip edecek? O işleri kim yapacak.

Ayrıca, yazdığım espritüel bir şey, ne dalga geçme amacım vardı ne de üyeyi başımdan savma.

Aferin sana Sertaç valla aferin ben ne diyorum sen ne yapıyosun

Sensin ırkçı, sinirlendirme beni. Ben sevmiyorum veya sonucuna katlanır diye tehdit vari bir şey söylemedim. Orada yazdığım bu ülkedeki genel kanı. Bunun böyle olduğunu bilmeyen de YOK!. Aklı başında yönetici yok da senin aklını başına getirebilirim. Yazılanı iyi oku.

buyutmek icin soylemiyorum

hassas olmamak turk insaninin elinde

sen evrensel kurallara ne kadar cok istisna sokarsan okadar basin derde girer

Hassasız abi, bunu sen de biliyorsun. Elinde ayağında falan demeye gerek yok, o yazdığım bu ülke sınırlarındaki bir gerçek, ha ben öyle bir takıntıda mıyım? Asla ama siz de biliyorsunuz ki bu ülkede böyle bir şey var işte.

Abdullah Taşan abi nerdesin?

Söylemedin? Erken bunama var sanirim irkciligin yaninda...

-Bu ülkedeki genel kani- cümlesinde bir hata var. -Biz irkcilardaki genel kani bu- olacakti. E tabi Kürtleri bu ülkeden saymiyorsan hakli olabilirsin.

Senden gelecek hayir Allah'tan gelsin.

Seni herkes tanımıyo mu? En nihayetinde bende az-çok seni tanıyorum bırak o ne derse desin seni değiştirebilir mi. O öyle dedi diye sen ırkçı mı olacaksın. Ha ayrıca bir TÜRK evladının damarına basmaktır ırkçı demek oda ayrı bir konu

Beni ırkçılıkla itham edene söyle sen onu. En nefret ettiğim şeyi yapıyormuşum gibi gösteriyor.

Kaç kişi gidip orada kürtçe veya rusça konuşacak, cidden merak ediyorum bunu! Gereksiz başlıklar var oralarda.

Konuyu ne kadar saçma bir ortama getirdiğinizin farkında mısınız ? o konu ne kapatıldı nede başka birşey yapıldı. Kendinize gelin.

Hassasız abi, bunu sen de biliyorsun. Elinde ayağında falan demeye gerek yok, o yazdığım bu ülke sınırlarındaki bir gerçek, ha ben öyle bir takıntıda mıyım? Asla ama siz de biliyorsunuz ki bu ülkede böyle bir şey var işte.

60 yasindaki politikacilar hassas gergin

ben degilim

sende olma

Söylemedin? Erken bunama var sanirim irkciligin yaninda...

-Bu ülkedeki genel kani- cümlesinde bir hata var. -Biz irkcilardaki genel kani bu- olacakti. E tabi Kürtleri bu ülkeden saymiyorsan hakli olabilirsin.

Senden gelecek hayir Allah'tan gelsin.

Lan benim soyum da kürttür. Deli misin divane misin sen? Ne garip insanlar var yahu.

Çok ama çok saçma bir yere gidiyor konu artık durun... Burda kimse ayrımcı-ırkçı yada belli bir görüşe sahip yandaş değil. Burada bizi buluşturan tek nokta GALATASARAY bunu unutmayın ve akıllı olun

Bir geçici KİLİT iyi gider bu başlığa. :o

Demez olaydım arkadaş, silerler mesajımı olur biter. Hey Allah'ım, insanları neyle yargıladığınıza bi dikkat edin. Alın konunuz sizin olsun, tepe tepe kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt