Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Konuyu bu kadar salakça yere getirdiğiniz için tebrik ediyorum, ortada hiç bir şey yok iken bu kadar alınganlık nedir anlamadım.

O konu ya hiç bir müdahale yapmadık, uygunsuz şeyler yapılmadıkça da müdahale yapmayı düşünmüyoruz.

Biraz daha tartışılırsa konu çok daha salakça yerlere gideceğinden kilitliyorum. Daha sonra tekrar açılacaktır.

Anlamsız yere tartışma çıkmış, olay uzamış. Gerekli uyarılar yapılmıştır, konu daha fazla uzamasın.

Herkeste mi böyle gözüküyor yoksa sadece bende mi?

Başlıklarda, bazı mesajlar yüzünden konunun amacından saptığı durumlarda konunun kilitlenmeside daha güzel bir çözüm bulunamaz mı? Başlık kapatılınca oradaki sohbet, tartışma herneyse yarıda kesilmiş oluyor. Konunun özünde kalabilenlerin de hakkı elinden alınmış oluyor. Mesela konuyu amacından saptıran ve olmaması gereken noktalara götüren üyelerin o konuya mesaj yazmasının engellemesi gibi veya daha farklı ama konunun devamını sağlayacak alternatif çözümler uygulanamaz mı?

Başlıklarda, bazı mesajlar yüzünden konunun amacından saptığı durumlarda konunun kilitlenmeside daha güzel bir çözüm bulunamaz mı? Başlık kapatılınca oradaki sohbet, tartışma herneyse yarıda kesilmiş oluyor. Konunun özünde kalabilenlerin de hakkı elinden alınmış oluyor. Mesela konuyu amacından saptıran ve olmaması gereken noktalara götüren üyelerin o konuya mesaj yazmasının engellemesi gibi veya daha farklı ama konunun devamını sağlayacak alternatif çözümler uygulanamaz mı?

Zaten konuyu dağıtan üyeleri konudan men ediyoruz normalde. Bugün o eklenti için teknik bir sorun var. Onu kullanamadığımız için kilitlenen bir konu oldu. Sorun giderilince konu kilitlemeyi yeniden minimuma indireceğiz.

Forumda, dini konuların tartışılmasından rahatsızım ve bu tür başlıkların kapanmasını talep ediyorum. Herkesin inanışı farklıdır. Bu konuların konuşulacağı yer Galatasaray forumu değildir. Her türlü polemiğe açık konular; Siyaset ve Din konularıdır.

Forumda, dini konuların tartışılmasından rahatsızım ve bu tür başlıkların kapanmasını talep ediyorum. Herkesin inanışı farklıdır. Bu konuların konuşulacağı yer Galatasaray forumu değildir. Her türlü polemiğe açık konular; Siyaset ve Din konularıdır.

Bir sonuca varılmadığı aşikardır. O konular kapanacak ya da en aza indirgenecektir.

Bir durum var ki;Benim açtığım Geleneksel Beyin Fırtınalarında kapatmayın...

Zira Tartışmalara mahal vermeyecek konular seçeceğim...:)

Bende forumda din/bilim tarzı muhabbetlere girince konudan uzaklaştırılmaya veya konunun kapanmasına karşıyım. Adam akıllı herkes bir şey tartışıyor, birden konuya uyarı, hemen ardından da kilit geliyor. Dünyanın en saygın bilimadamlarının dedikleri yazılıyor, herkes düzgünce tartışırken 1-2 adam yüzünden konu direk müslüman-ateist olarak değiştirilip hakarete kadar gidiyor.

Bu tarz olayda laf atanları cezalandırmak yerine konuya kilit ne diye tercih ediliyor? Zaten gelip konuyu bölen adamların ne işi var ki forumda. veya forum olarak ne kadar kaliteyi yukarıya çekebilir ki bu tarz kişiler? Veya onların ceza alması şimdi olmazsa muhtemelen 1-2 ay içinde ''neill kalsın mı?'' , ''arda kalsın mı?'', ''başkan adayınız kim?'' tarzı konularında olacak. Her türlü adam kendini belli eder zaten.

Konu direk bilim/din tarzı anlatıldı ama zamanında Ertuğrul'a da dert yanmıştım bu konuda. Aslında o da benim gibi düşündüğünü belirtmişti. Biraz incelense şu durum?

Ekleme: Sadece en son ki konu olarak bakmadım. Genel olarak söyledim ki anladınız zaten. Saçmasapan 21409710410 tane konu varken o tarz konular insanı her türlü bilinçlendiriyor. Ateist adam da bir şey öğreniyor kendi düşüncesi hakkında, müslüman adam da.

Konudan atma özelliği deaktif durumda şu anda. O sorunu çözebilseydik bazı arkadaşları konudan men edip konuları kilitlemeyecektik. Bu kadar çok konu açılmasına da izin vermeyecektik tabi.

Birkan'ın müsait zamanını bekleyip özelliği tekrar aktifleştirmesini bekliyoruz. Yönetimde tekrar konuşup konunun açık kalıp kalmayacağına o zaman karar veririz.

Dalga geçme amaçlı amin,ecmain vs gibi islama alaycı yaklaşan mesajlara taviz verilmemesini öneriyor ve rica ediyorum.

Sen anlamadiysan bizim yapabilecegimiz birsey yok Dogus Cay. Alemdar abiyle bir grup tecrubeli uye arasindaki espri o. Biz Alemdar abiyi sevdigimizden takiliyoruz, onun da belli ki zoruna gitmiyor. Sana bu durumda afiyet olsun.

Metin Çay islamla alay ediyor, uyarılmasını talep ediyorum. Avatarında Messi resmi var ve kanatları falan. Messi melek gibi gösterilmiş. Bundan tahrik oldum ben. Hem ne demiş bu konu da; ''her kim ki dini bir alay konusu yaparsa. Melekle Barça'da ki bir topçuyu benzetirse, cehennemde yanacaktır. Bunu görüp susanlar da yanacaktır'' Evet, bu yazdığımın Metin'in avatarında yaptığıyla hiç bir farkı yok.

Anlayana Metin, anlayana... Amin Ecmain'e laf ediyorsun avatarına bakmıyorsun.

Akıl and fikir...

Amin...

Ecmain...

Burası dalga geçme ve tartışma yeri değil, kendinize gelin.

"Islama alayci yaklasan"

Oyle birsey yapsak bile (ki yapmiyoruz), suc mu bu? Baris Ozbek'e de alayci yaklasmayalim o halde. Ona da inanan tapan olabilir :idea:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt