Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

İki konu var.

1) Hala tepedeki ankette seçimde olmayan insanların ismi geçiyor. Lütfen düzeltilsin. Yada taraftarın gönlündeki diğer isimler de eklensin buraya.

2) 4-5 aydır gözlemliyorum, üyeler tarafından açılmış hiti yüksek konuların başına mutlaka bir şey geliyor ve aynı konu bir moderatörce açılıyor. Biraz ufak hesap değil mi sizce?

Örnek gösterin, ben de o moderatöre gerekli cezayı vereyim. Moderatörlerin böyle absürt egoları ve dertleri olduğunu pek sanmıyorum.

Yazdığım şey niye silindi ki? Cidden konuyu cıvıtma amacı taşımıyordu. Metin'in dediği şeyin düşündüğü gibi bir şey olmadığını söyledim sadece?

Yazdığım şey niye silindi ki? Cidden konuyu cıvıtma amacı taşımıyordu. Metin'in dediği şeyin düşündüğü gibi bir şey olmadığını söyledim sadece?

Okan'ım öff işte yani, harbi öff yani. Takılma şuna, okundu geçti gitti, şöyle ufak şeylerin hesabını yapmayın yahu.

İki konu var.

1) Hala tepedeki ankette seçimde olmayan insanların ismi geçiyor. Lütfen düzeltilsin. Yada taraftarın gönlündeki diğer isimler de eklensin buraya.

2) 4-5 aydır gözlemliyorum, üyeler tarafından açılmış hiti yüksek konuların başına mutlaka bir şey geliyor ve aynı konu bir moderatörce açılıyor. Biraz ufak hesap değil mi sizce?

Anketti bugün zaten düzenleyecektik, ana sayfada olduğu için "haa" deyince düzelmiyor :)

Diğer konuya katılmıyor, böyle birşey olduğunu sanmıyorum, varsa da Sertaç'ın dediği gibi cezasını veririz. Böyle ufak şeyler peşinde koşmak bize yakışmaz.

İki konu var.

Sanırım şeyden bahsediyor arkadaş.

Sallıyorum, üyenin biri ''Ünal Aysal LİGTV'ye çıkacak'' diye konu açıyor. O konuda uzunca bir tartışma oluyor. Program sonunda başlığı daha derliyip toparlamak için mod.'un açtığı konu oluyor ''işte bunları bunları dedi'' tarzında. Muhtemelen o yoksa benim gibi muhalif bir kişi farkedebilridi bu durumu :p :D

O bahsettiğiniz şeyin sebebi konunun başına "GSC Haber" damgası koymak. Başlığın düzenlenme amacı da belli zaten. Millet konunun ilk mesajına girdiği anda direk toplantıyla, yayınla ilgili vs. şeyleri bulabilsin. Sayfalarca aramasın konuyu diye.

Anketti bugün zaten düzenleyecektik, ana sayfada olduğu için "haa" deyince düzelmiyor :)

Diğer konuya katılmıyor, böyle birşey olduğunu sanmıyorum, varsa da Sertaç'ın dediği gibi cezasını veririz. Böyle ufak şeyler peşinde koşmak bize yakışmaz.

Örnek gösterin, ben de o moderatöre gerekli cezayı vereyim. Moderatörlerin böyle absürt egoları ve dertleri olduğunu pek sanmıyorum.

Su ana kadar olanları örnek vermeye gerek yok. Epey zamandır dikkat ediyorum sadece. Yanlış algılamış da olabilirim. Bu gün yada dün olan bir mevzu değil.

Ama bundan sonra sizin de aklınızın bir köşesinde olsun.

Örnek vermeniz sebebini açıklama fırsatı verir bize. Eğer örnek veremiyorsanız biz hiçbir moderatöre "böyle yapma" diyebileceğimiz bir şey bulamayız. Bir sorun varsa bu ileride yine tekrarlanır ve biz de çözememiş oluruz.

Bir önceki mesajımda da zaten açıkladım ufak bir detayı.

Konular açılırken bazen başlıklar açıklayıcı olmuyor , modlar tarafından düzenleniyor veya belli bir formata getiriliyor.Ya da konu daha önce GSC Haber adı altında açılmış oluyor ama üyeler farketmiyor veya farklı bir bölüme açtıklarından göremiyorlar, bunlar birleştiriliyor.Ya da örnek verirsek biri "Ünal Aysal LİGTV'ye çıkacak" konusunu açıyor daha sonra başka biri aynı konuyu açıyor. Bunların hepsi yönlendiriliyor.

Bunlar normal durumlar.Ufak hesaplık bi olay göremedim.

Konuyu fazla açmaya gerek yok sanırım, böyle birşeyin olmasına imkan vermesek de söyledikleriniz aklımızın bir köşesinde durur ;)

Yaklaşık 8-9 ay önce forumda çıkan bir sorunda benim 500-600 civarı postum silinmişti.. silinen kişilere geri yüklendimi acaba o postlar

Yaklaşık 8-9 ay önce forumda çıkan bir sorunda benim 500-600 civarı postum silinmişti.. silinen kişilere geri yüklendimi acaba o postlar

Sorun değildi o. Arşivdeki eski dosyaların silinmesinden dolayı forumdaki birçok kişinin mesaj sayıları düştü.

Arşivde bulunan çok eski konuları bazen silmek zorunda kalıyoruz, bu tür post silinmeleri herkesin başına gelir, benim de 4000 yakın gitmiştir muhtemelen :)

Şu halısaha maçı organizasyonu topicinin daha görünür,farkedilebilir biryere konmasını öneriyorum.Anasayfadan verilecek bir link de yardımcı olur.Adam toplayamıyoruz bu şekilde.Ben bile bulamıyorum bazen topicin yerini.

Sık kullanılanlara ekle.:asd:

Şu genel sohbet ile gırgır-şamata konuları aynı halta yaramıyor mu ?:oNiye 2´si de kullanılıyor?:o

o.d. fail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt