Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Yönetici Arkadaşlar benim işim değil ama ihrac kararları alırken biraz daha ılımlı olamazmısınız ? sonuçta amaç insanları uzaklaştırmak küstürmek olmamalı.. link istemek sonucu ihrac biraz ağır gibi geldi .. forumda çat pat cezalar ihraclar.. bir süre sonra insanları küstürür.. ayrıca bence forumda kıdem de biraz gözetilmelidir.. tanıdığımız ne söyleyip söylemiyeceğiniz bür üye ile yeni üye olan birine olan müsamahanız farklı olmalı..bunlar önerilerim ve fazla sert olmanızdan dolayı şikayetlerim..

Yönetici Arkadaşlar benim işim değil ama ihrac kararları alırken biraz daha ılımlı olamazmısınız ? sonuçta amaç insanları uzaklaştırmak küstürmek olmamalı.. link istemek sonucu ihrac biraz ağır gibi geldi .. forumda çat pat cezalar ihraclar.. bir süre sonra insanları küstürür.. ayrıca bence forumda kıdem de biraz gözetilmelidir.. tanıdığımız ne söyleyip söylemiyeceğiniz bür üye ile yeni üye olan birine olan müsamahanız farklı olmalı..bunlar önerilerim ve fazla sert olmanızdan dolayı şikayetlerim..

Çok ılımlı bile davranıyorlar, buna emin ol. Zamanla, daha da iyi anlayacaksın.

İhraç alan arkadaş defalarca kez uyarıldı. Artık yapacak birşeyimiz yoktu.

İhraç edilen arkadaş, sadece link istemek amaçlı üye olduğu düşünüldüğü için ihraç edildi. Bütün mesajlarında link istemişti, uyarılara rağmen de bu davranışına son vermemişti.

Diğer konuda da sen böyle diyorsun, başka biri de bu duruma bazı üyelere müsamaha gösteriliyor diyor. Nasıl çıkacağız bu işin içinden ? Her üyeye karşı aynı tavırda olmalıyız.

Amacı çok başka olduğu belli olan bir üye idi.

İhraç edilen arkadaş, sadece link istemek amaçlı üye olduğu düşünüldüğü için ihraç edildi. Bütün mesajlarında link istemişti, uyarılara rağmen de bu davranışına son vermemişti.

Diğer konuda da sen böyle diyorsun, başka biri de bu duruma bazı üyelere müsamaha gösteriliyor diyor. Nasıl çıkacağız bu işin içinden ? Her üyeye karşı aynı tavırda olmalıyız.

anladım haklısın ama şimdi 3 mesaj atmış atıyorum ahmet mehmetle 22 bin mesaj atmış hayri aynı tavırı hak etmiyor bence bunun adı adalet değilki vefa..

Vefa semtms

Açıklama yapmam gerekli; Ali Fuat Bağ isimli şahıs foruma sadece maç günleri gelmiş. 13 mesaj atmış, 13 'ü de link istemek için.

1 kez uyarı gitmiş, 2 kez de 1 günlük ceza almış. Ben de üşenmemişim 11.04.2011 de kendisine şu profil mesajını yazmışım;

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom_com-forumlari-hakkinda/search...archid=2106266

2nci kez foruma sadece link istemek için giriyorsunuz. Bu artniyetli yaklaşımın cezası ihtaç 'tır. Bile bile yapıyorsanız uğraşmayalım. Farkında değilseniz lütfen dikkat edin. Digiturk bu tür olaylar karşısında bize büyük davalar açabilir. Hem siz yanarsınız hem de biz.

Hem bu profil mesajı ile, hem de ceza sebebi olarak belirtildiğinden, farketmemesi mümkün değil. Bile bile yapıyor, bize muhtemelen ceza aldıraya çalışıyor. IP 'si elimde, göndereceğim Digiturk 'e linki onlardan istesin.

Vefasızlık ile ilgili cümle kuracaksanız, bizim için değil böyleleri için kurun.

İlave not: Digiturk böyle bir uygunsuzlukta ceza verecekse üyenin 22.000 mesajı yada 13 mesajı varmış diye bakmaz. Bildiğimiz konular bunlar, bize aksi görüşü dikte etmeyin.

Yazılan mesajları "Beğen" seçeneği dışında birde "sevmedim" gibi bir seçenek eklense nasıl olur acaba? Hoş olmaz mı dersiniz!

..." Beğen " -mediğin bir mesaj zaten beğenilmemiş olmuyor mu? Şahsi fikrim "beğenmedim" yada "sevmedim" bigi bir seçenek kırıcı olur mesaj sahibi için. Bize yakışmaz kanımca

Yazılan mesajları "Beğen" seçeneği dışında birde "sevmedim" gibi bir seçenek eklense nasıl olur acaba? Hoş olmaz mı dersiniz!

Efsane topic açılmış:D Az zamanımız geçmedi burda be.Hayırlı olsun.Aksiyona devam :D

selam ben bişi sorucam tecrübeli üye olma kriterleri ne 5.000 e yakın mesajım var iki yıldır üyeyim ve hala tecrübeli üye olamadım

nasıl olcak. Bene az mesaj sayısı olnlar bile tecrübeli ye?

Saygıalrımla...

Malatyalilar olamaz

selam ben bişi sorucam tecrübeli üye olma kriterleri ne 5.000 e yakın mesajım var iki yıldır üyeyim ve hala tecrübeli üye olamadım

nasıl olcak. Bene az mesaj sayısı olnlar bile tecrübeli ye?

Saygıalrımla...

Mesaj sayısı önemli değil. Davranışların, Türkçe kullanımın gibi bazı kriterler belirler.

Senin gibi konulara alakasız konuların linkini atmak, konulara Malatya reklamı yapmak, alakasız resimler paylaşan kişilerin seçilmesi zor.

Bundan sonra dikkatli olursan seçilebilirsin tabii.

Mesaj sayısı önemli değil. Davranışların, Türkçe kullanımın gibi bazı kriterler belirler.

Senin gibi konulara alakasız konuların linkini atmak, konulara Malatya reklamı yapmak, alakasız resimler paylaşan kişilerin seçilmesi zor.

Bundan sonra dikkatli olursan seçilebilirsin tabii.

:coffee::coffee:

mod agalar...

baskan adaylari icin sabit konular acsak nasil olur ?

bir tek ünal aysal ile ilgili sabit konu var...

haber olunca nereye yazacagimi bilmiyorum acikcas...

mod agalar...

baskan adaylari icin sabit konular acsak nasil olur ?

bir tek ünal aysal ile ilgili sabit konu var...

haber olunca nereye yazacagimi bilmiyorum acikcas...

Her Başkan için Konular Sabit Zaten Gökay;

https://www.gscimbom.com/forum/galatasaray-baskanlik-secimi/64513-_-turgay-kiran.html

https://www.gscimbom.com/forum/galatasaray-baskanlik-secimi/64550-_-mehmet-helvaci.html

https://www.gscimbom.com/forum/galatasaray-baskanlik-secimi/64503-_-unal-aysal.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt