Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Bülent Tulun,Abdurrahim Albayrak yada Hasan Şaş transfer forumu.:)

Yeni yönetim Aysal grubu olursa, Adnan Öztürk Transfer Forumu hoş olur bence.

Basketbol olsa Hakan Üstünberk derdim :p

Şahsi fikrim bunun yönetim de olup olmamasıyla alakası olmamalı. Vefa ve sevgi adına ismi ilelebet kalmalı. Nasıl ki " Metin Oktay " ismi baki ise Haldun abinin de ismi aynı şekilde kalmalı

Yönetim olarak değerlendiriyoruz ama yerine koyacak bir isim olmadığından ... :o

Şahsi fikrim bunun yönetim de olup olmamasıyla alakası olmamalı. Vefa ve sevgi adına ismi ilelebet kalmalı. Nasıl ki " Metin Oktay " ismi baki ise Haldun abinin de ismi aynı şekilde kalmalı

Aynen böyle düşünüyorum.

forumda diğer takım taraftarlarının üye olabilmesi adına yapılan tartışmaların yapıldığı bir topik var mıdır,varsa linkini rica edebilir miyim??

bulamadım..şimdiden teşekkür ederim..

Bilmiyorum abes mi olur ama bir " moda " topic' i fena olmaz gibi geliyor bana. Zaten farklıyız herkesten ;)

Önerileriniz için teşekkürler.

forumda diğer takım taraftarlarının üye olabilmesi adına yapılan tartışmaların yapıldığı bir topik var mıdır,varsa linkini rica edebilir miyim??

bulamadım..şimdiden teşekkür ederim..

Vardı böyle bir konu, aratalım bakalım. Anket falan da yapılmıştı hatta.

Bilmiyorum abes mi olur ama bir " moda " topic' i fena olmaz gibi geliyor bana. Zaten farklıyız herkesten ;)

Ben sıcak bakıyorum. Görüşelim arkadaşlarla.

Metin Oktay kim, Haldun Üstünel kim? Birisi Galatasaray uğruna eşinden, ailesinden vazgeçmiş, hep Galatasaray'ın iyiliğini düşünmüş ölse de yaşayan bir efsane, diğeri kendi çıkarı uğruna soyunma odasında takımın en başarılı oyuncusunu tartaklayan biri.

Şu an sadece alternatif bir isim yok, Ünal Aysal yönetimi gelsin, Adnan Öztürk futbola daha yakın olacak, Adnan Öztürk Transfer Forumu çok güzel olur. Haldun Üstünel kim ki, vefadan fln bahsediyorsunuz cidden anlamadım?

Metin Oktay kim, Haldun Üstünel kim? Birisi Galatasaray uğruna eşinden, ailesinden vazgeçmiş, hep Galatasaray'ın iyiliğini düşünmüş ölse de yaşayan bir efsane, diğeri kendi çıkarı uğruna soyunma odasında takımın en başarılı oyuncusunu tartaklayan herif.

Şu an sadece alternatif bir isim yok, Ünal Aysal yönetimi gelsin, Adnan Öztürk futbola daha yakın olacak, Adnan Öztürk Transfer Forumu çok güzel olur. Haldun Üstünel kim ki, vefadan fln bahsediyorsunuz cidden anlamadım?

Adnan Öztürk kim ? ben daha o boyutta bir yöneticinin olduğunu düşünmüyorum.. ne haldun üstünel ne adnan öztürk.. ayrıca adnan öztürk geçmiş yöneticiliğinde pektee başarılı değildi.. özhan canaydın dönemini iyi hatırlayalım..

-Kim? ler gibi konuşacak olursak daha bir çok -kim çıkar ortaya. Ben de senin neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım. Ayrıca Haldun Üstünel sevgisini görmezlikten mi gelelim ( şahsım adına ) . Metin Oktay ve Haldun Üstünel arasında bir kıyaslama yapmadım yapmam da ama sen neden böyle bir kıyaslama yapılmışcasına davranış gösterdiğini inan anlamıyorum. Bu bir görüştür ha beğenirsin beğenmezsin ama lafım ona psikolojik bir ezme hissi uyandırmaya çalışıyorsan ki öyle, yanlış yapıyorsun

Metin Oktay kim, Haldun Üstünel kim? Birisi Galatasaray uğruna eşinden, ailesinden vazgeçmiş, hep Galatasaray'ın iyiliğini düşünmüş ölse de yaşayan bir efsane, diğeri kendi çıkarı uğruna soyunma odasında takımın en başarılı oyuncusunu tartaklayan herif.

Forumlara isim verme konuları yönetim içinde değerlendirilir ve uygulanır. Stres yapmayın.;)

Şimdilik bir düzenleme düşünmüyoruz.

Sözlükteki başlıkların yeni mesajlar da görünmesi kapatılmış sanırım zaten fazla aktif olmayan bir kısım tekrar görünmesini öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt