Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Bu, isteklerimizi belirteceğimiz bir başlık olacak. Şunu istiyoruz, bunu istiyoruz v.s...Somut şeyler yani. Bu başlığa GSCimbom.com saygınlığına zarar verebilecek bir mesajın yazılacağını pek zannetmiyorum. Kaldı ki böyle birşey olsa bile forumun denetim mekanizması gayet güzel çalışıyor, hemen müdahale edilebilir. Yanlış hatırlamıyorsam Rijkaard'a destek ile ilgili kulübe gönderilen bir link açılmıştı. Orada endişelendiğiniz cinsten bir sıkıntı olmadı diye biliyorum.

Ben böyle bir girişimin yararlı olacağı kanaatindeyim, takdir sizlerin.:)

Şunu da belirteyim; önceden en azından hiç gözükmüyordu rütbeye haiz arkadaşlar dışındakilere

Konu topic' ine girdim yazılanları okudum yorum yazayım dedim " yetkiniz bulunmuyor " dedi ve baktım ki GSE rütbe durumları, abicim yapmayın şunu resmen moralim bozuldu yani görüp okuyup yazamamakta MYC gibi bir durum oldu :(

https://www.gscimbom.com/forum/ali-sami-yen-forumu/68716-gse-transfer-nobeti.html

Bu mesajını bir başvuru kabul edelim biz. (Not: Sistem neredeyse 2 senedir böyle, hiç değişmedi.)

Bu mesajını bir başvuru kabul edelim biz. (Not: Sistem neredeyse 2 senedir böyle, hiç değişmedi.)

Valla abi bu konudan bende sıkıntılıyım hatta dün modlardan birine mesaj attım ama sorun olacağını sanmıyorum dedi bende belki sadece bende sıkıntı oldu diye düşünmüştüm ama bir ben değilmişim.. Bence hoş bir uygulama değil

Abdullah abi öncesinde rütbe olduğundan bu durumu farkedememiş olduğumdan ötürü de ayrıca özür dilerim şayet durumun bu olduğunu bilseydim çok önceden diğer üye arkadaşlarım adına da bunu dile getirirdim.

Bu, isteklerimizi belirteceğimiz bir başlık olacak. Şunu istiyoruz, bunu istiyoruz v.s...Somut şeyler yani. Bu başlığa GSCimbom.com saygınlığına zarar verebilecek bir mesajın yazılacağını pek zannetmiyorum. Kaldı ki böyle birşey olsa bile forumun denetim mekanizması gayet güzel çalışıyor, hemen müdahale edilebilir. Yanlış hatırlamıyorsam Rijkaard'a destek ile ilgili kulübe gönderilen bir link açılmıştı. Orada endişelendiğiniz cinsten bir sıkıntı olmadı diye biliyorum.

Ben böyle bir girişimin yararlı olacağı kanaatindeyim, takdir sizlerin.:)

Benzer içerikte bir konu var aslında. Yeterli değilse daha somut bir içerikte konu açabiliriz.

https://www.gscimbom.com/forum/ozha...5-yeni-yonetimden-beklentileriniz-nedir_.html

Benzer içerikte bir konu var aslında. Yeterli değilse daha somut bir içerikte konu açabiliriz.

https://www.gscimbom.com/forum/ozha...5-yeni-yonetimden-beklentileriniz-nedir_.html

Bu konu geniş kapsamlı konu. Şampiyonluk istemeler v.s...Bunları bende istiyorum. Bunlar farklı.Ayrıca bu linkin kulübe gönderileceğine dair bir bilgide mevcut oeğil. Benim istediğim daha somut şeylerle alakalı. Yani kulübün işleyişi ile alakalı sorunların dile getirildiği şeyler. Mesela ben, kulüpte iletişim sıkıntısının olduğunu, GSStore'nin son derece hantal bir yapısının olduğunu, GSTV'nin ücretsiz olması gerektiğini düşünüyorum ve bu sorunların yeni yönetime iletilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Abdullah Bey, acaba söyle bisey yapabilirmiyiz. Her üyeye bir numara vermek gibi bisey, herkesin bi numarasi olur, ne ise yarayacagini bende bilmiyorum ama buraya yazayim dedim :D

Kayit Numarasi veya Üyelik Numarasi gibi bisey, ismimizin altinda falan yazar.

Abdullah Bey, acaba söyle bisey yapabilirmiyiz. Her üyeye bir numara vermek gibi bisey, herkesin bi numarasi olur, ne ise yarayacagini bende bilmiyorum ama buraya yazayim dedim :D

Sicil numarası mı istiyon?:D

14423 senin numaran :)

gscimbom.org ta yonetim kurulu listesinin guncellenmesi lazim.

yoneticiler arasinda caner kasikci yaziyor hala:D

Transfer nöbetine neden giremiyorum?

Benim numaram 22. Ama hic bir ise yaramiyor.

Herkes kendi sistem numarasini ismin uzerine tikladiginda gittigi profil sayfasinda bulabilir.

Bir kişi hakkında ölüm yıldönümü nedeniyle anma başlığı açacağım.

Bunu İyi-Kötü Günler'e mi açmalıyım?

Benim bulunduğum yeri kim değiştirdi ?

Bulunduğu yer kısmında Karşıyaka yazıyordu düne kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt