Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Bu bulunduğu yer olayını ben niye göremiyorum??? Sadece kendiminkini görebiliyorum.

Ben artık kendiminkini de göremiyorum.

5 dk önce en azından İzmir yazıyor olsa da görebiliyordum.

:asd:

edit: Bu mesajımda İzmir diye görünüyor , hemen üstündekinde hiçbirşey görünmüyor, dün ise Karşıyaka yazıyordu. :o

edit-2-: Bu mesadımda da artık İzmir'i göremiyorum. :p

Benim bulunduğum yeri kim değiştirdi ?

Bulunduğu yer kısmında Karşıyaka yazıyordu düne kadar.

Avatarlarınızın altında bulunan "nereden" bölümü, bu bölümü amacı dışında kullanan bazı arkadaşlarımızdan dolayı (Sporda şiddeti önleme yasası gereği forumun başını derde sokabilecek şeyler vardı) kaldırılmıştır.

Bunun yerine çoktan seçmeli "Şehir" bilgisi konmuştur. Eğer görüntülenen şehirde düzenleme yapmak istiyorsanız profilinizden düzeltebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom_com-forumlari-hakkinda/21271-gscimbom-yonetiminden-duyurular-5.html

Profildeki "Şehir" bölümü geçtiğimiz hafta değiştirildi. Daha önce seçmişsiniz demekki "İzmir" diye.

Karşıyaka'nın olmadığını görünce biraz önce profili karıştırırken sectim İzmir'i. Neyse böyle olması gerekiyorsa olsun. :)

Sivas'ın fenere yatısını index yapsak...

Espri tarzında ve arkadaşvari olmayan "Lan"'lı yazı yazanlara uyarı yapılsın...Forum kuralları çerçevesinde daha seviyeli ifadeler kullanılsın tartışma yapılırken...

Klavye başından tanımadığın birine söz söylemek kolaydır...Bu bağlamda özellikle genç arkadaşları biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum..!

Bu mesajı bu konuya yazmam uygun olur heralde.Galata Sarayı Efendileri rütbesini almışım, çok mutlu oldum görünce. Bundan sonra daha mantıklı mesajlar yazmaya, online süremi artırmaya, türkçeyi daha güzel kullanmaya çalışacağım.Beni bu rütbeye layık gören arkadaşlara teşekkür ediyorum.:)

Espri tarzında ve arkadaşvari olmayan "Lan"'lı yazı yazanlara uyarı yapılsın...Forum kuralları çerçevesinde daha seviyeli ifadeler kullanılsın tartışma yapılırken...

Klavye başından tanımadığın birine söz söylemek kolaydır...Bu bağlamda özellikle genç arkadaşları biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum..!

Biz de böyle bir şey olmamasına elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. O mesajları raporlarsanız yaptırıma da gidebiliriz.

Biz de böyle bir şey olmamasına elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. O mesajları raporlarsanız yaptırıma da gidebiliriz.

Eminim ki yetkili arkadaşlar dikkat ediyordur,şüphem yok fakat otokontrolü bireyin kendi de sağlaması lazım...Son zamanlarda "lan"lı ifadelerin çoğalması hoş bir intiba bırakmadı bende...

Teşekkürler...

Uyardınız bir daha konu dışı video koymam . uyardıktan sonra neden konuya girememe cezası verdinizki ?

Uyar uyar nereye kadar ? defalarca kez moderatör arkadaşlar konuya uyarı yazıları yazıyor.

1 gün konudan atıldınız, yarın bu saatlerde erişebilirsiniz konuya

Peki , bana denk gelmemiş demekki hiç görmedim .

Fatih terim indexi hoş olmuş yapana eline sağlık

yakında banner de beklriz ;)

Diğer takım taraftarlarına ayrı bir tag olsa iyi olmaz mı? FB veya BJK'li üyelerin sarı-kırmızı üye falan gözükmesi çok acayip geliyor :)

Diğer takım taraftarlarına ayrı bir tag olsa iyi olmaz mı? FB veya BJK'li üyelerin sarı-kırmızı üye falan gözükmesi çok acayip geliyor :)

Onu, üye olmak istemesinler diye yaptık. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt