Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Murat Kılıc Kardeşime katılıyorum dün hiçbirşey demediğim halde konudan uzaklaştırıldım hala cezam var açın artık cezamızı

Resim paylaşmak yasak, konuyu amacından saptırdığınız için MYC yerine o bahsettiğiniz "saçma sapan" ceza verildi. Yarın bu saatlerde girebileceksiniz tekrar.

Konuyu saptırdıgımız falan yok konu üzerinden videolu espiri yapıyoruz eger sucsa myc verin

Ben niye Transfer nöbeti baslıgına giremiyorum?

Ceza almıs olan üye bile girip muhabbeti okurken ben okuyamıyorum? Ne sacma sapan bir cezadır bu?

Sen resim koymuşsun Murat, senin engelin yarın 2 gibi açılacak.

Murat Kılıc Kardeşime katılıyorum dün hiçbirşey demediğim halde konudan uzaklaştırıldım hala cezam var açın artık cezamızı

Sen "Kaka Fener'e gitti." gibisinden bir şey yazmışsın, ondan dolayı almışsın cezayı seninkide bu gece yarısı açılacak.

Bu tip paylaşımlar yapılmaması için defalarca uyarı yapılıyor beyler, sürekli şikayet geliyor bu konuda biraz daha dikkatli olalım lütfen. :)

MYC verirsek hiçbir konuya mesaj yazamazsınız. Tek ceza alan siz ikinizmişsiniz gibi tepki göstermeye gerek yok. Birçok kişi 1 gün o konudan uzak şu anda, yasak işte, gereği yapılmış.

Uzatmanın gereği yok.

Resim? Ne resmi koymusum ben bugun video attım ikitane konu makaraydı onla ilgili ben ondan dolayı aldım biliyorum

beyler uzatmanın geregi yok ama mantıksız adam ana bacı sövse myc alıo konuları girip görebilio fikir beyan etmese bile okuyor zaman geciriyor biz konuyu göremiyoruz? anlatabiliyomuyum

Peki, bir düzenleme talep edeceğim o duruma mümkünse eğer. Değilse de video ve resim koymayacaksınız, bu kadar basit.

Resim? Ne resmi koymusum ben bugun video attım ikitane konu makaraydı onla ilgili ben ondan dolayı aldım biliyorum

beyler uzatmanın geregi yok ama mantıksız adam ana bacı sövse myc alıo konuları girip görebilio fikir beyan etmese bile okuyor zaman geciriyor biz konuyu göremiyoruz? anlatabiliyomuyum

Konudan atma mevzusunu, forumun tamamına yazma durumundan mahrum kalınmasın diye başlattık Murat. Konudan atıp, okuyabilme şansı verebilmek gibi bir seçenek de yok geçen biri daha aynı şeyi söylemişti sanırım.

Konudan atma mevzusunu, forumun tamamına yazma durumundan mahrum kalınmasın diye başlattık Murat. Konudan atıp, okuyabilme şansı verebilmek gibi bir seçenek de yok geçen biri daha aynı şeyi söylemişti sanırım.

Denedim hacı olmadı tamam biliyorum yaptıgımın suc oldugunuda ceza tutarsız o yuzden yazıyım dedim

Not: Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Sanırım yeterli

La laz bana artizlik taslama:D yukarıyı oku

Bu ara icinde Drogba acıklanırsa hakkımı helal etmiyorum:)

Yaw adaş ne alıngan adamsın sen sorun yok tamam sakaydı saka hadi kolay gelsin iyi forumlar

Murat bir şey derdim de ortam müsait değil :D

Neyse konu uzamasın, anlaşılmayan bir nokta yoktur umarım.

Bilmediğim bir konu yüzünden ceza yedim.Transfer nöbetine giremiyorum.Herkes link paylaştı bende böyle bir şaka yapayım ortam gerilmişti rahatlasın herkes dedim ama ceza yedim.Teşekür ederim.

Bilmediğim bir konu yüzünden ceza yedim.Transfer nöbetine giremiyorum.Herkes link paylaştı bende böyle bir şaka yapayım ortam gerilmişti rahatlasın herkes dedim ama ceza yedim.Teşekür ederim.

Rica ederiz.

Zaten konu da o tip şakaların sadece yapan kişi tarafından bilinmesi. Bu yüzden de cezası var, herkes şaka olduğunu anlamayabilir, yasak kısaca.:)

Yukarıdaki mesajları okursanız birçok üyenin benzer sebeple konu dışı kaldığını görürsünüz. Sürekli o konuda uyarılar yapılıyor, biraz dikkat ve özen lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt