Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Arkadaslar ana sayfadaki son yazilan mesajlar paneli yerine google reklami var acaba o reklami baska yere alip son yazilan mesajlar paneli geri gelse diyorum :)

Yoğun dönemlerde o tarz eklentileri kapatacağız. Şu anda açıyorum fakat yukarıdaki Yeni Mesajlar butonunu kullanmak daha pratik olacaktır.

forumda rakip takım taraftarları fenerli avatarlarıyla istediklerini yazarken tamam biz ayda yılda mesaj atıyoruz hemen yasak bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

mesajlarımda hiçbir kışkırtma ağır söz yokken konuya girememe yasağını mantıklı bir şekilde sölermisiniz ?

forumda rakip takım taraftarları fenerli avatarlarıyla istediklerini yazarken tamam biz ayda yılda mesaj atıyoruz hemen yasak bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

mesajlarımda hiçbir kışkırtma ağır söz yokken konuya girememe yasağını mantıklı bir şekilde sölermisiniz ?

drogba bizde hayırlı olsun

?

Ayrıca tecrübeli üyeliğimiz alınmış gerekçe online olmamak ve mesaj yazmamak.Siz tecrübeli üyeyi siteye fazla mesaj yazsın diyemi alıyorsunuz?

Ayrıca tecrübeli üyeliğimiz alınmış gerekçe online olmamak ve mesaj yazmamak.Siz tecrübeli üyeyi siteye fazla mesaj yazsın diyemi alıyorsunuz?

Rütbe genellikle son dönemde online olmuş kişilere veriliyor. Tecrübeli Üye rütbesi için de o forumda muhabbet eden, o forumu kullanan kişilerde rütbenin kalmasına özen gösterdi arkadaşlar.

Nasıl ne var ? Bu tip paylaşımların yasak olduğunu çok iyi biliyorsun Özgün. Senin yönetici olduğun dönemde bunu yapanlara direk MYC veriliyordu hatta hatırlıyorsundur. Ortada bir yanlış yok.

üye haber paylaşmış bende diyorum drogba bizde hayırlı olsun biz görüşümüzedemi paylaşamıyacağız.Yasağımın kalkmasını talep ediyorum.

Not: Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

.

üye haber paylaşmış bende diyorum drogba bizde hayırlı olsun biz görüşümüzedemi paylaşamıyacağız.Yasağımın kalkmasını talep ediyorum.

Hangi haberi paylaşmış da "Drogba bizde hayırlı olsun" diyebiliyorsun Özgün ? Resmi sitede var mı böyle bir bilgi ? Hayır yok. Senin o mesajını okuyan adamlar gaza geliyorlar, sonra bizi kandırıyorlar diye şikayet ediyorlar. Gün içinde defalarca uyarı yapılıyor bu konu hakkında.

Zaten onu oraya yazmanın yanlış olduğunu sen de biliyorsun yanılıyor muyum ?

herkez farklı farklı resimler paylaşımlarda bulunuyor bir icraat göreedim ve ilk oldugunda uyarı diyorsunuz bende hemen icraatta bulunuyorsunuz.

peki bunun mantıklı açıklaması varmı ?

herkez farklı farklı resimler paylaşımlarda bulunuyor bir icraat göreedim ve ilk oldugunda uyarı diyorsunuz bende hemen icraatta bulunuyorsunuz.

peki bunun mantıklı açıklaması varmı ?

Emin olmadan böyle bir şeyle itham etme hakkın yok kusura bakma. Gün içinde kaç kişi resim paylaştı diye atılıyor konudan bunu biliyor musunda böyle bir iddaa atıyorsun ortaya ?

Alakasız her türlü içeriği paylaşan kişi atılıyor konudan, arada gözümüzden kaçan olmuştur anca onları atmamışızdır.

Hangi haberi paylaşmış da "Drogba bizde hayırlı olsun" diyebiliyorsun Özgün ? Resmi sitede var mı böyle bir bilgi ? Hayır yok. Senin o mesajını okuyan adamlar gaza geliyorlar, sonra bizi kandırıyorlar diye şikayet ediyorlar. Gün içinde defalarca uyarı yapılıyor bu konu hakkında.

Zaten onu oraya yazmanın yanlış olduğunu sen de biliyorsun yanılıyor muyum ?

haberler doğru olması için resmi siteye gerek yok akşam gaztesi drogbanınn kardeşinin haberini yayınlamış biz ne kışkırtmada bulunduk ne yalan haberde.millet gereksiz kişilerin tweetlerini yayınlıyor ama

Emin olmadan böyle bir şeyle itham etme hakkın yok kusura bakma. Gün içinde kaç kişi resim paylaştı diye atılıyor konudan bunu biliyor musunda böyle bir iddaa atıyorsun ortaya ?

Alakasız her türlü içeriği paylaşan kişi atılıyor konudan, arada gözümüzden kaçan olmuştur anca onları atmamışızdır.

Kuralları okadar katı disiplinle uyguluyorsanız bana önce uyarıda bulun sonra cezamı ver

Ben burda kaç dönem transfer nöbeti gördüm bu kadar katı gereksiz kural görmedim burası sosyal bir ağ bunlara ne gerek var

haberler doğru olması için resmi siteye gerek yok akşam gaztesi drogbanınn kardeşinin haberini yayınlamış biz ne kışkırtmada bulunduk ne yalan haberde.millet gereksiz kişilerin tweetlerini yayınlıyor ama

Kuralları okadar katı disiplinle uyguluyorsanız bana önce uyarıda bulun sonra cezamı ver

Twitter paylaşımında sabit bir karar alamadık, abartı ve bariz fake olan hesaplar sansürlendi. Haber yayınlanmış olabilir "Drogba bizde hayırlı olsun." denilecek bir durum yok.

Diğer yandan, kimseye özel uyarı vermiyoruz, konu içinde moderatörler falan kaç kere uyarı yapıyor, nöbetin ilk mesajında da yazıyor uyarı arada sırf üyelere uyarıyı göstermek için konuyu bile kilitliyoruz. Şahsına özel yapılan bir durum yok yani eğer öyle düşünüyorsan.

Gerekli ki uyguluyoruz.Konu içinde 50 kere uyarı yapılıyor zaten.

Ben burda kaç dönem transfer nöbeti gördüm bu kadar katı gereksiz kural görmedim burası sosyal bir ağ bunlara ne gerek var

Sana göre gereksiz, senden başka bir çok kişiye göre de gerekli bu kurallar. Forum yönetiminin aldığı bir karar ve bana göre gereğinden fazla müsamaha da gösteriliyor.

Şahış olark değil genel olarak düşüncem kurallar katı bu cezam zamansız ve haketmedim.Cezamın kaldırılmasını hangi platformda talep etmem gerekiyorsa söyleyin orda dile getireyim çünkü buranın demokratik bir yönetimi oldugunu düşünüyorum?

Kişiye özel uyarı yapmıyoruz Transfer Nöbeti'nde. Konunun ilk mesajında geçerli olan metin sık sık konu içerisinde de paylaşılıyor. Kimse diyemez ki "ben onu görmedim". Bu konuda bizi sorumlu tutmayın. Resim paylaşanlara karşı yapılan icraatı göremezsin, çünkü konuya 1 gün boyunca yazamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt